Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός για τρία δυνατά φιλικά

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στην Πορτογαλία, όπου θα δώσει τα πρώτα του σημαντικά τεστ, ενόψει της νέας χρονιάς.


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του, δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης στην Αυστρία και το Ρέντη και είναι έτοιμοι να δώσουν στον κόσμο της ομάδας τα πρώτα δείγματα γραφής.
Με αρκετές διαφορές και με τους διεθνείς στην αποστολή, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο σε σχέση με στην Αυστρία. Οι Μανιάτης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Φετφατζίδης αλλά και ο νεαρός Λυκογιάννης, είναι πλέον στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, πράγμα που κάνει, σαφώς πιο εύκολο το έργο του.
Στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό την Τρίτη κόντρα στην Φαρένσε. Η αποστολή έφτασε στη Λισαβόνα και από εκεί μετέβη οδικώς, στην περιοχή Φάρο.
Η αποστολή, αποτελείται από τους: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης. Εκτός έμειναν οι: Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Δασκαλάκης, Διαμαντάκος.
Αναλυτικά τα φιλικά που θα δώσουν οι Πειραιώτες:Τρίτη 24 Ιουλίου, Φαρένσε - Ολυμπιακός (Σάο Λούις, Φάρο), 22.00 (ΝΟVA), Πέμπτη 26 Ιουλίου, Μπράγκα - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA), Παρασκευή 27 Ιουλίου, Νιουκάστλ - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA).



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa