Ληστεία με ψεύτικα όπλα


Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, στο Ηράκλειο, ένας 39χρονος ημεδαπός Ρομά, για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 39χρονος και ένας ακόμα άγνωστος συνεργός του, εισήλθαν σε εργαστήριο - χρυσοχοείο, ιδιοκτησίας 51χρονου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή απομίμησης όπλου και με τη χρήση ξύλινης ράβδου, ακινητοποίησαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς και ένα 38χρονο πελάτη με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους. Στη συνέχεια αφαίρεσαν ποσότητα χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων.
Κατά την αποχώρησή τους τραυμάτισαν διερχόμενο πολίτη. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ  προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 39χρονο, ενώ έτερος συνεργός τράπηκε σε φυγή.
Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa