Τι κρύβουν σήμερα τα Ζώδια....


Η Παρασκευή ξημερώνει με άριστες προδιαγραφές για πολύ κόσμο! Η σελήνη διελαύνει στο ζώδιο του Λέοντα, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο.
Παντοδύναμα τα δυο φώτα από τη θέση τους, δίνουν την αίσθηση μιας «καλύτερης», πολλά υποσχόμενης ημέρας. Το θετικό είναι επίσης πως  Δίας, Άρης, Αφροδίτη και Ουρανός συμμετέχουν στο αισιόδοξο κλίμα, αφού η σελήνη συναντά τους πλανήτες αυτούς σε αρμονικές όψεις στο πέρασμά της.
Βεβαίως, εφόσον Δίας και Άρης «βαδίζουν» σε θέση αδυναμίας, θα προτείναμε σε όλους πλην των Ζυγών και των Αιγόκερων (και πλην των ωροσκόπων στο ΖυγόΑιγόκερω) να προσέξουν ιδιαιτέρως την ποιότητα και τα κίνητρα στις  συναντήσεις / σχέσεις / συνεργασίες.  
Σε μια ημέρα ερωτική, ζεστή, επικοινωνιακή και περισσότερο «ανθρώπινη», ας δούμε ποιοι έχουν τη μερίδα του λέοντος στην εύνοια:
Κατά κύριο λόγο, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τους πύρινους και τους αέρινους που γεννήθηκαν γύρω στις:
29/3-1/4, 5-6/4, 29/5-1/6, 5-7/6, 1-3/8, 7-9/8, 2-4/10, 8-9/10, 30/11-2/12, 7-8/12, 28-31/1, 4-5/2.
Σε γενικές γραμμές:
Κριοί / Ζυγοί παίζετε και κερδίζετε σε επίπεδο έρωτα, διασκέδασης, εξωστρέφειας, φιλίας και εκδρομής. Ναι, είναι μια μέρα που μπορείτε να περάσετε καλά! Κάποιοι επικοινωνείτε  με ανθρώπους του χθες…
Ταύροι/ Σκορπιοί μάλλον έχετε μπροστά σας μια μέρα όπου θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις προσωπικού/ οικογενειακού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, όμως θα καταφέρετε πολλά και θα βάλετε μια τάξη, ακόμα και μέσ’ από τις παροδικές συγχύσεις / αναποδιές που μπορεί να επιφυλάσσει ο ανάδρομος Ερμής.
Δίδυμοι / Τοξότες ευνοείστε στην εκδρομή, στο ταξίδι ή στην ενδιαφέρουσα γνωριμία / συζήτηση / διαπραγμάτευση / σύμπτωση που σας λύνει με κάποιον τρόπο τα χέρια. Δεν αποκλείεται να επανέρχονται στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος προς επίλυση ή να χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί και ακριβείς σε πάσης φύσεως συνεννόηση.
Καρκίνοι / Αιγόκεροι στρέφεστε κυρίως σε θέματα οικονομικά / πρακτικά και φροντίζετε να ρυθμίσετε επαρκώς συναφείς υποθέσεις που σας κουράζουν.
Λέοντες / Υδροχόοι μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικές για εσάς συναισθηματικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες, να δείτε φίλους ή να αναδιαμορφώσετε το τοπίο σ’ ένα επιχειρηματικό ζήτημα. Το σημαντικό είναι πως σας δίνεται η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε με ευστοχία επιλύοντας τυχόν ανούσιες παρεξηγήσεις.
Παρθένοι / Ιχθύες φροντίζετε θέματα πρακτικής- επαγγελματικής φύσεως, αλλά και υγείας με επιτυχία. Πολύ σημαντικό για εσάς είναι να αποφύγετε το καταστροφικό άγχος που μπορεί να σας βάλει επί της ουσίας εμπόδια και να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa