Απίστευτο και όμως Ελληνικό!!! Έκοψαν το ρευμα στο άσυλο ανιάτων!


Σε κτήριο του Ασύλου Ανιάτων, στην Αθήνα του οποίου οι ασθενείς έχουν να αντιμετωπίσουν τον υποσιτισμό και την έλλειψη φαρμάκου έκοψε το ρεύμα εργολάβος της ΔΕΗ. Ο λογαριασμός ήταν μόλις 98€ και λήγει στις 3 Αυγούστου.
Οι 235 συνανθρώποι μας σύμφωνα με το iatropedia.gr, εδώ και ενάμιση μήνα στερούνται βασικών πρωτεϊνών αφού δεν έχουν σιτιστεί με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι!
Κάθε μεταβολή της κατάστασης αυτών των κατάκοιτων, στη συντριπτική τους πλειονότητα, ανθρώπων συνιστά απειλή θανάτου, σύμφωνα με το γιατρό και πρόεδρο των εργαζομένων, Παντελή Ξένο.
Σημαντικές είναι οι ελλείψεις και σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, ενώ και οι 170 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το Μάρτιο.
Ο λόγος της οικονομικής ξηρασίας του Ιδρύματος, οφείλεται στην μη καταβολή, από τον ΕΟΠΥΥτων χρημάτων από τα νοσηλεία, που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 1,8 είναι οφειλές του πρώτου εξαμήνου του έτους.
Η διοίκηση του Ασύλου, που μάλιστα καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία εκ μέρους του προέδρου του ΕΟΠΥΥ, κ. Βουδούρη, απέστειλε εξώδικο στον οργανισμό και προειδοποιεί με προσφυγή στον εισαγγελέα, ζητώντας την καταβολή των χρημάτων.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa