Τι κρύβουν σήμερα τα Ζώδια....



ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα μέσα στην ημέρα κρίνονται φυσιολογικά, μολονότι εσείς των πρώτων ημερών του Απριλίου έχετε τρόπους να ελίσσεστε και να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Οι βραδινές ώρες πιέζουν ενδεχομένως υπέρμετρα τους Κριούς της 13/4. Συγκρατηθείτε μπροστά στις ανατροπές / στις κόντρες, εσείς της 29/3.
ΤΑΥΡΟΣ  (20/4-20/5): Η διάθεση των περισσότερων Ταύρων κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα, όμως είναι γεγονός πως κάποιοι τρέχετε με θέματα που αφορούν το σπίτι / την οικογένεια και προσπαθείτε να ρυθμίσετε τα οικονομικά. Εκνευρισμός / σύγχυση ενδεχομένως θα φορτίσουν ορισμένους της 14/5, ωστόσο μπορείτε με τρόπο να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ  (21/5-21/6): Τα οικονομικά πιέζουν και εσείς κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιφέρετε ισορροπίες, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 30/5. Η θέση του Δία και του Άρη θα προσφέρει τη χείρα βοηθείας που αναζητάτε, ωστόσο σήμερα το βράδυ ενδεχομένως θα νιώσετε πιο «αδύναμοι» / ανασφαλείς / μπλοκαρισμένοι ή προβληματισμένοι μπροστά στη ρευστότητα των καταστάσεων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6-22/7): Η φόρτιση είναι έντονη για το δικό σας ζώδιο. Πιο «ευαίσθητοι», στην «ομάδα υψηλού κινδύνου» για σήμερα είστε οι γεννημένοι στις 30/6, αλλά κι εσείς της 15-16/7. Η ψυχολογία σας παίζει άνισα παιχνίδια κι εσείς καλείστε να αντέξετε και να πολεμήσετε με όπλο την εμπειρία και την πίστη στο αύριο.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Η Τετάρτη συνεχίζει σ’ ένα μοτίβο γενικώς ουδέτερο, με εξαίρεση εσάς της 16/8, οι οποίοι δεν αποκλείεται να βιώσετε στιγμές ιδιαίτερου εκνευρισμού ή αναπάντεχες ανατροπές. Το θέμα είναι πως σε όλα έχετε τον τρόπο να προβείτε σε μια σωστή και μετρημένη, ίσως εναλλακτική επιλογή και να κρατήσετε την ισορροπία. Ωστόσο, Λέοντες της 31/7 και της 6-7/8 είστε σε καλύτερη «μοίρα», καθώς τα σημάδια της ευκαιρίας που ενδεχομένως ψάχνετε είναι ήδη ορατά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Σε μια χρονική συγκυρία όπου η εξωστρέφεια αποτελεί προϋπόθεση, εσείς μπορείτε να προετοιμάζετε το επόμενο επαγγελματικό / οικονομικό σας βήμα. Πιθανότατα, οι βραδινές ώρες θα σας βάλουν σε διλήμματα ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, αν γεννηθήκατε στις 31/8. Ωστόσο, να θυμάστε πως η ζωή ζητά στωικότητα και υπομονή, ενώ παράλληλα μια «φάση» είναι προσωρινή και δεν κρίνει απαραίτητα «τον πόλεμο».
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αν γεννηθήκατε κατά την 1/10, αλλά και κοντά στις 16/10, τότε η Τετάρτη μάλλον δεν είναι «η μέρα σας», γιατί πιθανότατα θα υπάρξουν λόγοι ικανοί να σας φορτίσουν ή να σας ρίξουν ψυχολογικά. Σημαντικό, βεβαίως, είναι να θυμάστε πως η τύχη δεν σας αφήνει μόνους. Τόσο εσείς της 7-8/10, όσο κι εσείς της 30/9-1/10, σταδιακά- αλλά σταθερά, έχετε κάτι στο οποίο δύναστε να «ποντάρετε».
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Πολλές φορές λέμε πως στη ζωή μετρά το «ταξίδι». Ακριβώς αυτό το κυριολεκτικό ή το μεταφορικό ταξίδι είναι το καλό που μπορείτε να έχετε αυτήν την εποχή. Ακόμα κι αν τρέχετε μόνο με το νου, αλλά σχεδιάζετε κάτι που για εσάς έχει ουσία. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια βαθιά, ψυχολογική ανανέωση, σ’ ένα νέο μοτίβο πίστης, βασισμένοι στις αποφάσεις και στο καταστάλαγμα της εμπειρίας που σας κάνει πιο δυνατούς. Προσοχή μόνον, εσείς της 15-16/11: εκνευρίζεστε πολύ πιο εύκολα από το μέσο όρο ή αποτελείτε «στόχευση» του σύμπαντος με δύσκολα/ ανατρεπτικά συμβάντα. Εστιάστε στις διεξόδους. Εστιάστε στο «ταξίδι» σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Τα ψυχοσυναισθηματικά αποθέματα «γελούν» ενίοτε μαζί σας και σας κάνουν να νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό. Τα διλήμματα και η δυστοκία ενοχλούν περισσότερο εσάς της 30/11, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης. Κάτι ζητά «συμβιβασμούς», τη στιγμή όπου εσείς θέλετε να «πετάξετε» ψηλά και ν’ ανοίξετε τα φτερά σας. Ακόμα πιο δύσκολη γίνεται η διαχείριση, όταν η «ευκαιρία» μοιάζει να είναι εξαιρετικά προσιτή. Πιο «συντονισμένοι» με την τύχη είστε πολλοί της 4/12 και της 6/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η νευρικότητα και η πίεση χτυπούν κόκκινο για κάποιους από εσάς, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 30/12 και στις 13-14/1. Είναι πραγματικά δύσκολο να νιώθει κανείς την ανάγκη να πάει μπροστά και να νικήσει, την ίδια στιγμή όπου τα εμπόδια, τα διλήμματα είτε η ανατρεπτική συγκυρία τον «βασανίζουν». Κρατήστε γερά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα. Για εσάς, τα γυρίσματα της εποχής μάλλον είναι εξόχως ελπιδοφόρα, πολύ περισσότερο αν είστε γεννημένοι στις 27-28/1 και στις 3/2. Η ουσία είναι πως έχετε δύναμη από μέσα σας, την ίδια στιγμή όπου οι συνθήκες σας στηρίζουν. Σε αυτήν την πολύτιμη αλήθεια σήμερα αποτελείτε εξαίρεση, ωστόσο, αν γεννηθήκατε στις 12/2. Εύκολα θα μπορούσατε να περάσετε από καταστάσεις σύγχυσης / ανατροπής. Όμως λύσεις εξισορρόπησης και διεξόδους θα βρείτε σίγουρα.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η καρδιά θέλει να χαμογελάσει και σας «σέρνει» προς αυτήν την απαραίτητη κατεύθυνση. Κάποιοι του β’ και του γ’ δεκαημέρου θα βρείτε πιο εύκολα τις αντίστοιχες αφορμές και θ’ αφεθείτε στη χαρά που δικαιούστε. Άλλοι, ωστόσο, κυρίως γεννημένοι στις 26-27/2, πιθανώς θα δυσκολευτείτε να νιώσετε ελεύθεροι και άνετοι μπροστά στο χαμόγελο, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης. (Αν ψάχνετε για μια αλλαγή – αξιοποίηση ή βοήθεια που προέρχεται από ακίνητο ή από την οικογένεια, τότε είστε κοντά στο στόχο).
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa