Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας - Ψινάκης:«Δεν ξέρει ούτε να μιλήσει και να περπατήσει» ο κ.Προβατάς..."Χαλάει την εικόνα της Χώρας" [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένταση σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και στον αντιδήμαρχο Αθηνών Φώτη Προβατά για τον τρόπο που χειρίζεται τουριστικά την διαφήμιση της πρωτεύουσας.
«Ο αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, κύριος Προβατάς, θεωρώ ότι είναι τελείως ανίκανος για να μην πω ανεπαρκής. Η Αθήνα δεν είναι δικιά μας. Δεν είναι ούτε του κύριου Προβατά, ούτε του Δήμαρχου…
Κύριε Δήμαρχε σέβομαι και το αξίωμά σας και εσάς προσωπικά, όπως και τις επιλογές σας. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας για παράδειγμα κάνει ό, τι μπορεί με ό, τι μέσο έχει. Αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε μια ιδιαίτερη προσοχή  στην εικόνα της Ελλάδας και της Αθήνας, που την θεωρούν ότι είναι Βαγδάτη.
Σας προτείνω να απαλλάξετε τον κύριο Προβατά από αυτήν την θέση. Μπορεί να είναι καλύτερος σε κάποια άλλη θέση» είπε ο Ηλίας Ψινάκης προκαλώντας αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Κατά τον Ηλια Ψινάκη ο χειρισμός του Φώτη Πορβατά στην βράβευση του προέδρου της Βουλγαρίας ήταν λανθασμένος. Αφού όπως λέει θα έπρεπε να ενημερωθούν τα μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν την βράβευση και να προωθήσουν μια καλύτερη εικόνα για την Ελλάδα.
«Δεν μπορείς να βάζεις έναν τέτοιο άτομο που δεν ξέρει να μιλήσει και να περπατήσει να εκπροσωπεί την εικόνα της χώρας και της πρωτεύουσας. » δήλωσε στο Star και πρόσθεσε «Ο τουρισμός είναι βασικό έσοδο για την Ελλάδα. Όλοι νομίζουν πως η Ελλάδα είναι Βαγδάτη και ότι καταστρέφεται. Όλοι οι μεγάλοι stars, οι άνθρωποι που έχουν σπίτια εδώ και έρχονται με τα σκάφη τους, από πέρυσι κοπανιέμαι να τους δίνουμε ένα παράσημο, να τους κάνουμε πρέσβεις του ελληνικού τουρισμού. Αυτοί όλοι έχουν εκατομμύρια fans. Μία κουβέντα να πουν μπροστά στην Ακρόπολη  φτάνει…

Άμα δεν μπορούν αυτοί θα πάω στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία είναι υπουργός Τουρισμού, η οποία απ’ ότι μαθαίνω και θέλει και έχει και το μυαλό να το κάνει.»
Ο Γιώργος Καμίνης θέλησε να κατευνάσει τα θέματα και έτσι υποστήριξε ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες του Φώτη Προβατά η δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων αλλά είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις.
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Ψινάκης κοντράρεται με τον κύριο Προβατά. Πριν από ενάμισι χρόνο ο αντιδήμαρχος είχε προκαλέσει τον Ηλία Ψινάκη… ο οποίος και του είχε πει «Άι κάτσε κάτω μωρή κοντή».
Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η Βάσια Τριφύλλη η οποία στήριξε τον Ηλία Ψινάκη.
Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa