Χωρίς πρόβα τζενεράλε ο Παναθηναϊκός στη Σκωτία!



Ομολογουμένως θα είναι κάτι πρωτότυπο. Αν έρθει και το επιθυμητό για τον Παναθηναϊκό αποτέλεσμα -η πρόκριση επί της Μάδεργουελ- δεν αποκλείεται να καθιερωθεί. Το Τριφύλλι θα ταξιδέψει για τη Σκωτία την Κυριακή (φεύγει δύο μέρες πριν το παιχνίδι γιατί είναι μεγάλο το ταξίδι και κρίθηκε σκόπιμο να υπάρχει μια επιπλέον ημέρα για ανάσες) χωρίς να έχει δώσει φιλικό αγώνα ως πρόβα τζενεράλε.
Θα μείνει στα τέσσερα φιλικά που έδωσε επί αυστριακού εδάφους, με τελευταίο χρονικά αυτό στις 18 τρέχοντος με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ήτοι 13 ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ! Δεν αποτελεί ασφαλώς προϊόν σχεδιασμού αλλά κακής οργάνωσης, αφού το άφησαν για την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μην βρεθεί αντίπαλος και εν τέλει σήμερα να λάβει την απόφαση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην γίνει φιλικό. 
Αντισταθμιστικά, προφανώς, ο Φερέιρα ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες του ένα ιδιαίτερα «βαρύ» πρόγραμμα προπόνησης. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι προπονήσεις θα είναι διπλές (πρωί - απόγευμα), Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή (πριν την αναχώρηση) μόνο πρωινές.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε, πάντως, με ικανοποίηση να γεμίζει η Παιανία. Ήταν η μέρα ενσωμάτωσης του Κώστα Κατσουράνη και των Καπίνο, Μαυρία, Φουρλάνου, Τριανταφυλλόπουλου. Παράλληλα το ιατρικό δελτίο αδειάζει μια και οι Βελάσκες, Πίντο μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα.



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa