Τα ζώδια της εβδομάδας


…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Άλλες τερματίζουν την πορεία τους, άλλες αναγεννώνται, άλλες αναδύονται! Τελικά ξεκαθαρίσματα κι επιλογές !
ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: άγχος, δουλειά κι αδρεναλίνη στα ύψη. Τρέξιμο, ευθύνες, αλλά και ανάλογη πρόοδος για όσους βάλουν τα δυνατά τους! Φροντίστε τυχόν θέματα υγείας, προφυλάξτε τον οργανισμό σας από την υπερκόπωση.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: έρωτας, δημιουργικότητα κι επιχειρηματικότητα στο ζενίθ. Εκδρομές που ανανεώνουν ψυχολογικά και σας αλλάζουν τη διάθεση! Ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε κι ελάτε κοντά στα παιδιά σας!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: υποθέσεις σπιτιού, προσωπικής ζωής και οικογένειας απασχολούν έντονα. Πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν ή να προκαλέσουν αγωνίες. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας από τυχόν εκνευρισμούς που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: η σκέψη τρέχει πιο γρήγορα τώρα, την ίδια στιγμή όπου κι εσείς δραστηριοποιείστε έντονα και σπεύδετε να προλάβετε τα πάντα. Επαφές, συνδιαλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και υποθέσεις με τ’ αδέλφια ή το μεταφορικό μέσον είναι σε πρωτοκαθεδρία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: ο αγώνας της κατάκτησης είναι μεγάλος και σημαντικός. Η σταθερότητα σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι το πρώτο ζητούμενό σας. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις ματ, για να πετύχετε με οργάνωση και επιμονή.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: βγαίνετε προς τα έξω με τον αέρα του πρωταγωνιστή και προσπαθείτε επιθετικά να φέρετε σε πέρας τα πάσης φύσεως αιτήματά σας. Προσπαθήστε να τηρήσετε απαραίτητες ισορροπίες, γιατί οι κόντρες / ανατροπές ενδεχομένως θ’ αποβούν μοιραίες για κάποιους από εσάς. Προσοχή σε ατυχήματα που προέρχονται από βιασύνη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: ο ύπνος σας παύει να είναι το ίδιο ήρεμος με πριν. Κάτι σας απασχολεί, κάτι «τρώει τα σωθικά». Αγωνίες, άγχη, αλλά και έντονο παρασκήνιο είναι χαρακτηριστικά της εποχής. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά μεριμνήστε και για θέματα υγείας οικείων.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: βγαίνετε δυναμικά / ηγετικά μπροστά σε μια ομάδα δουλειάς ή σε κάθε δραστηριότητα που απαιτεί καινοτομία, δημιουργικότητα και πνεύμα ανανέωσης. Έχετε τα φόντα να προωθήσετε επιτυχώς τους στόχους σας, τόσο στις επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και στις σημαντικές προσωπικές σχέσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: ο φιλόδοξος αγώνας της καταξίωσης είναι στο ζενίθ. Τώρα είναι η στιγμή να τα δώσετε όλα για την επιτυχία και να προσπελάσετε τυχόν εμπόδια αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δύναμή σας. Αποφύγετε προκλητικές συμπεριφορές που μπορεί να σας ζημιώσουν. Μεριμνήστε για τις σχέσεις με ανωτέρους / γονείς και σταθείτε σε οικεία- ηλικιωμένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: δυναμική προώθηση των μελλοντικών σχεδίων και των φιλοδοξιών σας σε κάθε επίπεδο. Ταξίδια, σπουδές, διαγωνισμοί, ανανέωση κι επέκταση της ζωής σας μέσ’ από προσωπικές κι επαγγελματικές επιλογές. Άριστα!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 23/8: Γίνεστε πιο αποφασιστικοί, αλλά και σεξουαλικοί από ποτέ. Αποφύγετε επιλογές βασισμένες στη μνησικακία ή σε μια πικρόχολη «μνήμη» που θα ήθελε να «απαντήσει» αυτοκαταστροφικά επί της ουσίας. Επικεντρώστε σε υγιείς στόχους, ποντάρετε, δουλέψτε με επιμονή και βγείτε νικητές!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa