Τι λένε τα άστρα για σήμερα...;



ΚΡΙΟΣ
aries
Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας να κάνετε το βήμα να ξεκόψετε από κάποιες μικρές εξαρτήσεις που έχετε. Τουλάχιστον, θα είστε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε. Με την ξαφνική βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου θα λύσετε ένα μικρό οικονομικό θέμα. Πάντως υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Καταλαβαίνετε πιο εύκολα τον εαυτό σας για αυτό του δίνετε και προσωπική χάρη για να μπορέσετε να τον καλοπιάσετε. Αυτά τα κάνετε γιατί θα νοιώσετε δυνατοί και άνετοι. Μην παραδοθείτε σε αρνητικές σκέψεις και μην κολλήσετε την δράση σας γιατί μετά θα χάσετε τις ευκαιρίες. Το οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί, λύνεται. Ένας Ζυγός ή Ιχθύς είναι δίπλα σας αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Χρειάζεστε περισσότερο ενίσχυση στα οικονομικά σας για αυτό κάνετε αγώνα να μαζέψετε χρήματα ή να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Η ζωή σας χαρίζεται αυτή την περίοδο, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτά που σας δίνονται και μην ζητάτε και άλλα ή διαφορετικά. Η σταθερότητα των σχεδίων σας σάς βοηθάει να προχωρήσετε μπροστά. Η σχέση με ένα Παρθένο δυσκολεύει γιατί δεν είστε και εσείς ξεκάθαροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε σε τομές και σε λύσεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα. Τελικά, η λύση θα σας έρθει από εκεί που δεν την περιμένατε. Εσείς έχετε κάνει όλες τις προσπάθειές σας και τώρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περίοδος χρειάζεται συνεργασίες και συντροφικότητα για να περάσετε καλά και αυτό δεν σας αρέσει γιατί νοιώθετε ότι συμβιβάζεστε.

ΛΕΩΝ
leo
Ένα οικονομικό ή πρακτικό θέμα θα προκύψει και μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Καλό είναι να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και να μην κάνετε πίσω γιατί δεν σας συμφέρει. Σίγουρα το δίκιο είναι με το μέρος σας. Θα κάνετε συζητήσεις κάτω από το τραπέζι μέχρι να βρείτε την τελική λύση αλλά θα την βρείτε να το θυμόσαστε. Ένας Αιγόκερως είναι δίπλα σας και εκδηλώνει τα συναισθήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Καλή ημέρα για σας, αφού θα βιώσετε κάποια προσωπική ή οικονομική επιτυχία, αρκεί να μην είσαστε απόλυτοι και να μην εμμένετε στις διάφορες ιδέες που μπορεί και να μην σας καλύπτουν σαν άτομα. Το ενδιαφέρον ενός Λιονταριού θα σας εντυπωσιάσει και καλό είναι να μην κάνετε πίσω, επειδή εσείς δεν εκδηλώνεστε τόσο δυναμικά. Μια συνεργασία που θα προκύψει πρέπει να την εξετάσετε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
libra
Έχετε αρχίσει και κάνετε μικρά πράγματα. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, έχετε δυναμώσει αρκετά αλλά μην σταματάτε την δράση σας, επειδή οι άλλοι δεν σας δίνουν το πράσινο φως. Εσείς πρέπει να προχωρήσετε ακόμα και μόνοι σας στις διάφορες ιδέες και δουλειές που έχετε αποφασίσει. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά για να το λύσετε. Ο Καρκίνος έχει διαφορές μαζί σας αλλά είναι πιο εύκολο να το προσεγγίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να δείξετε σε έναν Ταύρο ότι είσαστε δίπλα του και δεν είσαστε αντίπαλοι. Μάλλον κατεβάστε τους τόνους της ομιλίας σας και μην κολλάτε σε πράγματα που έχουν γίνει. Προσπαθήστε να προστατέψετε για λίγο τον εαυτόν σας. Γιατί, εάν δεν το κάνετε, θα έχετε δυσκολίες, ίσως και με ένα Υδροχόο. Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα που κατά εποχές σας ζορίζει. Μέχρις ενός σημείου κάνει καλό και στην σχέση. Οι υπερβολές βλάπτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Ένα οικονομικό θέμα από μια συνεργασία σας απασχολεί αλλά είναι σίγουρο ότι θα το λύσετε γιατί έχετε όλα τα φόντα να κερδίσετε αυτή την περίοδο. Σίγουρα, είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικά ευάλωτοι και το θέμα ενός Καρκίνου σας απασχολεί. Αλλά αν κάνετε λίγο υπομονή, θα λυθεί γιατί τα αστέρια εν μέρει είναι με το μέρος σας που σημαίνει θα τα βρείτε πιο καλά με τον εαυτόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Φτιάχνετε όπως εσείς θέλετε τα πράγματα γιατί έχετε την ικανότητα να πετύχετε και να κερδίσετε αυτό που θέλετε, κυρίως σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η σιγουριά σας θα είναι από εκεί που θα κερδίσετε ακόμα και το πιο δύσκολο στόχο. Ένα Λιοντάρι μπορεί να έχει δυσκολία προσέγγισης και θα πρέπει να βρείτε ένα πολύ προσωπικό τρόπο από την πλευρά σας για να έρθετε κοντά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Ζορίζεστε γιατί, όταν είναι να αντιμετωπίσετε πράγματα που πρέπει να τα κάνετε πράξη, κουράζεστε και μπορεί και να θυμώνετε γιατί βρίσκετε πολλά εμπόδια. Είναι σίγουρο ότι σε θεωρητική κατεύθυνση τα καταφέρνετε περισσότερο και τώρα χρειάζεται να ελιχθείτε. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με έναν Ταύρο, Λέοντα ή Σκορπιό σίγουρα θα σας πεισμώσουν πολύ. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Μην μοιράζετε την δύναμή σας σε τρίτους. Δεν έχετε πάρει ακόμα σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση που σας ζορίζει αλλά δε χρειάζεται να βιαστείτε γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Ένας Καρκίνος που σας δίνει συναίσθημα, σας γεμίζει τις μπαταρίες. Χρειάζονται συμβιβασμοί και υποχωρήσεις μέσα στις στενές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

www.astrology.gr 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa