Στον τελικό η εθνική ομάδα Νέων - Στον ύπνο τους «έπιασε» τους Άγγλους


Το κατόρθωμα της εθνικής ομάδας Νέων είναι ηρωικό! Και τελικά αγαπητέ μου Περπερίδη αποδεικνύεται ότι Μικρός ήρωας δεν είναι μόνο ο Γιώργος Θαλάσσης....! 

Μικροί ήρωες (τουλάχιστον στο μυαλό και την καρδιά μου) είναι αυτά τα εκπληκτικά ελληνόπουλα που μας...ψήλωσαν πριν από λίγη ώρα στο Ταλίν της Εσθονίας σαν τον Γκιούλιβερ!

Όταν λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο ανεκδιήγητος Δανός διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι και απέβαλε τον Καπίνο οι περισσότεροι πίστεψαν ότι...παπαλα, μέχρι εδώ ήταν. Κι όμως, ο Διούδης έπιασε το πέναλτι και μας κράτησε ζωντανούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τσάνα έδειξε στ’ αλήθεια πόσο καλή είναι. Έπαιξε με σωστή οργάνωση εφαρμόζοντας άριστα το «αναγκαστικό» 4-4-1, κοίμισε του Άγγλους και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε με το φαρμακερό γκολ του Λυκογιάννη γράφοντας ακόμη μία χρυσή σελίδα στη Βίβλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά χρειαστήκαμε και την «απαραίτητη» ρέντα σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα περάσαμε δίκαια γιατί οι παίκτες μας ήταν πιο πειθαρχημένοι, πιο δυνατοί, πιο αγωνιστικοί και πιο έξυπνοι!

Πάνω απ΄όλα όμως αυτοί οι παίκτες προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής γιατί το ήθελαν περισσότερο από τους υπερόπτες Άγγλους αντιπάλους τους. Και γι’αυτό τους υποχρέωσαν να φύγουν από το γήπεδο ως Άγγλοι...ασθενείς!!!
Ειλικρινά σας λέω ότι δεν με ενδιαφέρει πλέον καθόλου αν θα την σηκώσουν την κούπα ή όχι. Όχι ότι δεν τη θέλουμε βέβαια, όλοι οι Έλληνες τη θέλουν!
Αλλά η αυτοθυσία και ο ηρωισμός τους με έχει φουσκώσει ήδη σαν παγόνι. Χίλια μπράβο στα παλικαράκια, να ναι πάντα καλά και να τα χαίρονται οι γονείς που τα μεγάλωσαν!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa