Σε κρίσιμη κατάσταση μαθητής που χτυπήθηκε από λεωφορείο



Σε σοβαρή κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ένα 12χρονο παιδί, το οποίο «πάτησε» το λεωφορείο στο οποίο και επέβαινε.

Ο άτυχος 12χρονος επέστρεφε χθες βράδυ, μαζί με άλλα παιδιά με λεωφορείο, στην πατρίδα του, τη Γεωργία, ύστερα από εκδρομή στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Γύρω στις 21.30 το βράδυ και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν λίγο πριν από τα σύνορα, στη Γεμιστή Έβρου, ο μικρός μαθητής ζήτησε να κατέβει για λίγο, ωστόσο ο οδηγός δεν τον αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να τον «πατήσει» και μάλιστα δύο φορές, κάνοντας μία φορά όπισθεν και ξανά μπροστά.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε 8 ώρες, από τις 22.00 χθες το βράδυ μέχρι τις 06.00 σήμερα το πρωί, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθούν 20 φιάλες αίματος.

Αυτήν τη στιγμή ο 12χρονος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Π.Γ.Ν.Α., ενώ η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Νίκο Ραπτόπουλο, είναι σοβαρή.

Πηγή: www.e-evros.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa