Αθώος δηλώνει ο Νίκος Σειραγάκης...



Aθώος δήλωσε ενώπιoν της ανακρίτιας Ρεθύμνου ο Νίκος Σειραγάκης, στην υπόθεση που που συγκλόνισε την Κρήτη. Ο φάκελος της υπόθεσης παιδεραστίας, με πρωταγωνιστή τον 47χρονο γυμναστή Νίκο Σειραγάκη και θύματα ανήλικα αγόρια ανοίγει ξανά από τη δικαιοσύνη καθώς ο κατηγορούμενος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση.
Συγκεκριμένα, ο 47χρονος μετήχθη από τις φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατείται από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, στην Κρήτη το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να μεταφερθεί στο Ρέθυμνο και να απολογηθεί συμπληρωματικά στην ανακρίτρια ύστερα από τη νέα ποινική δίωξη που του ασκήθηκε πρόσφατα για κατοχή σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού, κατηγορία επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η έκθεση της υπηρεσίας που απεστάλη πριν 10 μέρες περίπου στη Διεύθυνση Ασφαλείας και στη συνέχεια στην ανακρίτρια, είναι καταπέλτης για τον κατηγορούμενο. Η μεταφορά του έγινε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν προβλεφθεί και για όσο διάστημα παραμείνει ο κατηγορούμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου.

Πηγή: prismanews



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa