Δείτε πλάνα από την τραγωδία στην Χίο [BINTEO]



Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Χίο, όπου όπως σας είχαμε πει, λίγο πριν τις 9 το πρωί, οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε χαράδρα στο χωριό Συκιάδα με αποτέλεσμα να τυλιχτεί το όχημα στις φλόγες. Τρία άτομα πέθαναν, ενώ  εννέα ακόμα έχουν τραυματιστεί.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το όχημα έπεσε σε χαράδρα και έπιασε φωτιά. Ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο ήθελε να βοηθήσει, αλλά εξαιτίας των διαδοχικών εκρήξεων δεν μπορούσε να πλησιάσει.
Η ταχύτατη επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν σωτήρια για τους διασωθέντες, αφού αν καθυστερούσε περισσότερο η φωτιά θα είχε «περάσει» στο εσωτερικό του οχήματος.
Οι πυροσβέστες μόλις κατάσβησαν την φωτιά βρήκαν δύο πτώματα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άντρα και μια γυναίκα, γύρω στα 55 με 60. Οι υπόλοιποι δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα, άλλη μια γυναίκα ξεψύχησε.
Αυτή την στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εννέα άτομα, ενώ επικρατεί φόβος μήπως αυξηθεί ο τραγικός απολογισμός. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ στο λεωφορείο επέβαινε και ο ιερέας του χωριού, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε.
Παρόλο που τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστά, αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες πριν πέσει.
Πηγή: βίντεο από ΣΚΑΙ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa