Τοκογλύφοι και πολιτικοί πίσω από την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία απο την Σπάρτη;


Για κυκλώματα τοκογλυφίας αλλά και πολιτικά στελέχη στη σκιά της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Λεωνίδα Κοντογιωργάκου  κάνει λόγο στο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα του Σπαρτιάτη Δημοσιογράφου Στέφανου Χίου makeleio.gr.


Η αυτοκτονία έγινε την Πέμπτη 12/7 στις 13.50΄ το μεσημέρι. Μάλιστα τον αυτόχειρα βρήκε  ο γιος του όταν πήγε στο εργοστάσιο. Είχε την τραγική «τύχη» να αντικρίσει  τον αυτόχειρα πατέρα του, κρεμασμένο με σχοινί από γερανό του εργοστασίου.


Το γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Σπάρτης δεδομένου ότι ο επιχειρηματίας ήταν πολύ γνωστός. Μάλιστα η πληροφορία ότι βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία έχει ξεσηκώσει θύελλα φημών και συζητήσεων.


Πληροφορίες από φίλους και γνωστούς αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είχε τεράστια οικονομικά ανοίγματα λόγω εργολαβιών που είχε αναλάβει αλλά δεν είχε πληρωθεί. Επίσης γίνεται λόγος για την εμπλοκή του στην υπόθεση ανακατασκευής αλλά και καταστροφής των εγκαταστάσεων της ΕΑΣΛ, τότε που κάηκαν πολύτιμα αρχεία με τα οικονομικά στοιχεία της Ένωσης.


Το makeleio.gr καταλογίζει στην Αστυνομία διάθεση να «πνίξει» το θέμα!


Πληροφορίες makeleio.gr
«Κατά τις πληροφορίες που έχει το makeleio πίσω από την αυτοκτονία του εργοστασιάρχη Λεωνίδα Κοντογεωργάκου, κρύβεται ένα απίστευτο παρασκήνιο το οποίο προσπαθεί απ' οτι καταλάβαμε να "πνίξει" η τοπική αστυνομία και η τοπική δημοσιότητα που φοβάται και κρύβεται πίσω από τις συντηρητικές "φύτρες" που στοιχειώνουν την πόλη.


Ο αυτόχειρας έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω οικονομικών ανοιγμάτων. Πριν από καιρό άλλος επιχειρηματίας-από όσα κατορθώσαμε να μάθουμε πίσω από κλειστές πόρτες- με τον οποίο ο θανών είχε δοσοληψίες, απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει λόγω ενός μεγάλου δανείου. Δεν γνωρίζουμε εαν ο θανών είχε μπει εγγυητής και εαν λόγω της καλής του καρδιάς, έπεσε θύμα στην όλη υπόθεση.


Επίσης, ο αυτόχειρας λόγω των εργολαβιών που έπαιρνε εξαιτίας του καλού επιχειρηματικού του ονόματος, είχε αναλάβει να κατασκευάσει την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λακωνίας. 


Την ώρα των κατασκευών, η Ένωση έπιασε φωτιά και κάηκε. Μαζί της κάηκαν και πολύτιμα έγγραφα που ακούστηκε ότι πολλούς ωφέλησε η καταστροφή τους. Κάποιοι μίλησαν για δολιοφθορά την ώρα των εργασιών, γεγονός που ο 62χρονος δεν το χώνεψε ποτέ θεωρώντας ότι κάποιος του την έστησε.


Στην αμαρτωλή Ένωση, στο παρελθόν, στέλεχος της ΝΔ που το όνομα του είχε εμπλακεί στο παραδικαστικό του Βατοπεδίου, λέγεται ότι είχε υπεξαιρέσει μεγάλο ποσό χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί. Τα ξέρει εκεί η τοπική αστυνομία ή πάει να κλείσει μια υπόθεση και να την βάλει στο αρχείο με την ένδειξη αυτοκτονία;»
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa