Με το δεξί ο Ολυμπιακός... 3-0



Με κορυφαίους τους Φετφατζίδη, Αμπντούν από τη δεξιά πλευρά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τη Φαρένσε στο πρώτο φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιασει, επικράτησε εύκολα της υποδεέστερης αντιπάλου του, σκοράροντας με δύο πέναλτι (Πάντελιτς και Αμπντούν) και με ένα ακόμη γκολ του Αλγερινού στο φινάλε, από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του εκτός από τον Τζεμπούρ και σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση του Φετφατζίδη και του Αμπντούν που δείχνουν ότι θα έχουν μια ωραία μάχη για τη θέση του βασικού δεξιού εξτρέμ.

Ο Φέτφα ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε το πέναλτι στο 38 με το οποίο ο Μάρκο Πάντελτς άνοιξε το σκορ.

Και ο Αμπντούν οργίασε στην επανάληψη, κερδίζοντας και εκτελώντας α λα Πίρλο το πέναλτι στο 80, ενώ πέτυχε και το δεύτερο δικό του γκολ στο τελευταίο λεπτό όταν ο γκολκίπερ της Φαρένσε του έδωσε την μπάλα στο πιάτο, σε μια ανεπανάληπτη...γκάφα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε φυσιολογικά ασύνδετος καθώς οι διεθνείς μόλις μπήκαν στην προετοιμασία, αλλά ήταν σαφώς ανώτερος από την πορτογαλική ομάδα και είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Καλά στοιχεία έδειξε ο Τάτος, λιγότερο καλός ο Σουμπίνιο, δεν πιέστηκαν οι αμυντικοί, όσον αφορά στους παίκτες που είναι υπό...κρίση.

Ο Κώστας Μήτρογλου από ατυχία δεν σκόραρε, ενώ πολύ σταθερός πίσω ήταν στην επανάληψη ο Μανωλάς.



pamesports.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa