16ος ο Βαγγέλης Χειμώνας με 32 β.π. στη κατηγορία Laser


Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Χειμώνας στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες της κατηγορίας Laser. Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά τις ολοκλήρωση και της δεύτερης ιστιοδρομίας βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης με 32 βαθμούς ποινής.
Στην πρώτη ιστιοδρομία ο Χειμώνας κατέλαβε την 13η θέση επί συνόλου 49 σκαφών, μένοντας ένα λεπτό και 18 δευτερόλεπτα πίσω από τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαέγκι Αγουέρο από τη Γουατεμάλα, που έκοψε πρώτος το νήμα σε 57:10. Στη συγκεκριμένη κλάση μετέχει και ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης, ο οποίος τερμάτισε ένατος στην πρώτη κούρσα (+1:14).
Ο Βαγγέλης Χειμώνας κατέλαβε την 19η θέση επί συνόλου 49 συμμετεχόντων στην δεύτερη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου Laser, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Έλληνας ιστιοπλόος έμεινε 2 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα πίσω από τον Αυστραλό Τομ Σλίνγκσμπι, ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε 56:25. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στην δεύτερη κούρσα της συγκεκριμένης κλάσης ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης, που ήταν τέταρτος, με ένα λεπτό διαφορά από τον Σλίνγκσμπι.
Στη γενική κατάταξη και μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες, ο Κοντίδης είναι τέταρτος με 13 βαθμούς ποινής, ενώ ο Χειμώνας είναι 16ος με 32 βαθμούς ποινής. Στην κορυφή της γενικής βρίσκεται ο Σλίνγκσμπι με 3 βαθμούς ποινής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa