TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ

-Η Σελήνη θα κινηθεί στον Σκορπιό το επόμενο διήμερο, στο ζώδιο της πτώσης της, δημιουργώντας ένα κλίμα διεργασιών και συναισθηματικών εκρήξεων που θα έχει άμεση αντανάκλαση στις σχέσεις και στα οικονομικά.


Η θετική όψη του Ερμή από τον Λέοντα με τον βόρειο δεσμό από τις 4ο του Τοξότη θα βοηθήσει αν μη τι άλλο στην ομαλή διεξαγωγή επαφών και συζητήσεων.


Καλύτερη σαν μέρα θα είναι η Κυριακή καθώς η Σελήνη θα περάσει στον αισιόδοξο και χαλαρό Τοξότη.


Κριός
Δύσκολες οι μέρες που διανύετε ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό για το επόμενο διήμερο μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις η απρόβλεπτα έξοδα όμως μια χαραμάδα αισιοδοξίας φαίνεται να ανοίγεται κυρίως από την Κυριακή και μετά καθώς συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες μπορεί να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.


Ταύρος
Προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες αυτό το διήμερο η γενικότερα ανατροπές και εμπόδια σε σχέδια για μετακινήσεις και ταξίδια. Ένα θετικό γεγονός φαίνεται να εξελίσσεται για σας και τα οικονομικά σας κυρίως από την Κυριακή και μετά ενώ σχέσεις με οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον θα έχουν ευνοϊκή επίδραση και αντίκτυπο για σας.


Δίδυμοι
Ο χώρος της εργασίας φαίνεται να σας απασχολεί η γενικότερα οικονομικές υποθέσεις και έσοδα που περιμένετε να λάβετε μέσα στις επόμενες μέρες. Μια σημαντική ιδέα φαίνεται να γίνεται χειροπιαστή για σας ενώ επαφές, γνωριμίες βοήθεια από τρίτα πρόσωπα που θα δεχθείτε μπορούν να βοηθήσουν στην διευθέτηση κάποιας σημαντικής σας υπόθεσης.


Καρκίνος
Η Σελήνη στον Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει έντονα την ψυχοσύνθεση σας και σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη η τους έχετε ανάγκη. Το διήμερο που ακολουθεί χρειάζεται αρκετή προσοχή λόγω των αρνητικών όψεων του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Προσέξετε την υγεία σας.


Λέων
Καλό αυτό το διήμερο για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου, πιο δύσκολο και πιο πιεστικό για σας που ασχολείστε με θέματα κατοικίας και οικογένειας η με οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και δυσκολίας στην συνεννόηση με τους γύρω σας ενώ η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να φτιάξετε την διάθεση και το κέφι σας με ασχολίες που σας ενδιαφέρουν.


Παρθένος
Ο τομέας των μετακινήσεων και των επαφών φαίνεται να είναι πιο ενεργός αυτό το διήμερο για σας ενώ σκέψεις και αποφάσεις που θέλετε να επεξεργαστείτε φαίνεται να σας αποδιοργανώνουν συναισθηματικά. Ένα θετικό γεγονός η ευχάριστα μηνύματα θα έχετε από άτομα που μένουν μακριά η από ένα θέμα υγείας που σας είχε απασχολήσει πρόσφατα.


Ζυγός
Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας απασχολούν έντονα αυτό το διήμερο όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας η να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα υποστείτε διάφορες ταλαιπωρίες η ανατροπές από την επαγγελματική η οικογενειακή σας κατάσταση.


Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό το διήμερο και σας βοηθάει να φιλτράρετε με ανάλογη ψυχραιμία η βοήθεια θέματα η προβλήματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρόν η στο παρελθόν. Άτομα από οικογενειακό η το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση πρακτικών και προσωπικών θεμάτων.


Τοξότης
Οι φοβίες οι ανασφάλειες και η διάθεση για απομόνωση η επιφύλαξη θα είναι έντονες για σας το επόμενο διήμερο. Κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον, επαφές και σχέδια που κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα αυτό το διήμερο στην ζωή σας και γενικότερα στην διάθεση σας.


Αιγόκερως
Σημαντικέ είναι οι όψεις για σας αυτό το διήμερο και μέχρι την πανσέληνο στο ζώδιο σας αρχές Ιουλίου μπορεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο φάσμα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Με κάποιους ανθρώπους είναι πιθανόν να συγκρουστείτε όμως σκεφτείτε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στην ζωή σας.


Υδροχόος
Ο επαγγελματικός και κοινωνικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο, σχόλια που ακούτε η αναστατώσεις που αντιμετωπίζετε από διάφορες καταστάσεις και ανθρώπους. Προσέξτε αυτό το διήμερο οικογενειακές υποθέσεις η συνεργασίες που ενδεχομένως μπορεί να παρουσιάσουν διάφορα κενά και δυσκολίες.


Ιχθείς
Μπορεί αυτό το διήμερο να μάθετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν η γενικότερα να πάρετε πληροφορίες που θα σας χαροποιήσουν. Θετικές ενδείξεις μπορεί να παρουσιαστούν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας τομέα. Εύνοια από ακίνητη περιουσία.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa