TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ


-ΚΡΙΟΣ
aries
Νέες πληροφορίες σας έρχονται από παντού που αφορούν κυρίως τον τρόπο που θα αναπτυχθείτε και θα αλλάξετε την ροή των οικονομικών σας προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νοιώσετε ότι μια συγκεκριμένη σχέση σας περιορίζει και σας βάζει φρένο. Σίγουρα θα περάσετε μια κρίση που χρειάζεται να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και μετά θα δράσετε με την ησυχία σας.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Η απομόνωση σας κάνει καλό γιατί σκέφτεστε και απελευθερώνεστε από δικές σας φοβίες και ανασφάλειες. Αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή στην καθημερινότητά σας σίγουρα θα το λύσετε με έναν δυναμικό ή πρακτικό τρόπο. Επειδή νοιώθετε ότι ρισκάρετε σε κάποια θέματα, καλό είναι να πάρετε περισσότερες γνώσεις για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας το σωστό από το λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Ο χώρος του σπιτιού σας χρειάζεται σίγουρα οργάνωση αλλά και διάθεση για να το ολοκληρώσετε. Τώρα θα κάνετε δυναμικές τομές γιατί θα έχετε και αισιοδοξία για να ανταποκριθείτε στις νέες τρέχουσες ανάγκες της ζωής σας. Το φιλικό ενδιαφέρον ενός ατόμου θα σας κολακεύσει, αλλά θα διατηρήσετε τις αποστάσεις και κυρίως με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο που υπάρχει στην ζωή σας από το παρελθόν σας.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Έχετε διάθεση να συγκρουστείτε, κυρίως για θέματα εργασιακά αλλά και με ένα άτομο της οικογενείας σας. Θα συγκρατηθείτε όμως γιατί θέλετε να διατηρήσετε τους τύπους και τα όρια. Οι δυναμικές αποφάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας. Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε θα σας ευνοήσει επαγγελματικά.


ΛΕΩΝ
leo
Έχετε μπει σε φάση δράσης. Προσπαθείτε πάρα πολύ να εξισορροπήσετε και να τα βρείτε με όλους και όλα. Είναι δύσκολο αλλά τα καταφέρνετε γιατί έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και διπλωμάτες. Μια συζήτηση με ένα άτομο της οικογενείας σας θα γίνει σε μυστικό επίπεδο και θα σας προβληματίσει γιατί χρειάζεστε να πάρετε απόφαση. Κυρίως η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Η επαφή με έναν Καρκίνο θα σας δώσει ένα μήνυμα για την ερωτική σας ζωή. Ίσως οι ελεύθεροι να νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια. Η προτροπή ενός φίλου θα σας δώσει δημιουργική διάθεση. Η καριέρα σας χρειάζεται άνοιγμα σε κοινωνικές σχέσεις και μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες. Μια καινούργια επαγγελματική προοπτική θα είναι αισιόδοξη αλλά χρειάζεται να είσαστε προσγειωμένοι και με γνώση της πραγματικότητας.


ΖΥΓΟΣ
libra
Τα θέματα των άλλων σας απασχολούν ιδιαίτερα. Προτιμάτε να μοιράζεστε ακόμα και θέματα που μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας και με αυτόν τον τρόπο νοιώθετε πιο δυνατοί. Η παρέμβαση ενός Καρκίνου στην ζωή σας θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν και σας δημιουργούν και ενοχές για το ότι δεν είστε αυτό που θέλουν. Ένας ψευδαισθησιακός έρωτας σας κρατάει μακριά από την πραγματικότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Πως θα συνεργαστείτε είναι το ζητούμενο σας και κυρίως με έναν Ταύρο. Η επαφή σας με τον Δίδυμο δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια. Όσοι ασχολείστε με δουλειές όπως η πολική και τα οικονομικά θα έχετε επιτυχία γιατί αλλάζετε καθημερινά και προσαρμόζεστε επιτέλους στις πραγματικές ανάγκες. Η σχέση με έναν Τοξότη σας βγάζει από τα στενά όρια και σας δείχνει και άλλους μεγαλύτερους δρόμους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Θέλετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας για να έχετε μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα. Γενικά είστε φοβισμένοι με όλο αυτό το θέμα και όταν εσείς ζορίζεστε, χάνετε την πνευματική σας δύναμη. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτόν σας και θα δείτε ότι δεν θα χάσετε τον δρόμο σας όπως παλιά. Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις για συνεργασία που χρειάζεται να τις αξιολογήσετε σωστά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Επιτέλους, αρχίζετε και βλέπετε φώς στον ορίζοντα. Από ένα ταξίδι που θα το κάνετε με έναν συνεργάτη σας θα ανοίξετε τον κύκλο των εργασιών σας. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει στο να βρείτε λύση που θα σας εξυπηρετεί. Κυρίως θα σας έρθουν από κάπου χρήματα και θα βγείτε από το αδιέξοδο. Η υπόθεση ενός σπιτιού που σας απασχολήσει μάλλον θα κλείσει οριστικά και θα έχετε καλό αποτέλεσμα. Οι υποθέσεις που αφορούν ένα παιδί θα βελτιωθούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε εστιαστεί να λύσετε τα οικονομικά σας θέματα. Πάντως προσπαθείτε να κάνετε μια ιδέα σας πράξη και αυτό σας δυσκολεύει μεν γιατί υπάρχουν πρακτικά προβλήματα αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Τα λόγια ενός Καρκίνου σας ευαισθητοποιούν. Μερικοί μπορεί να νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια. Η μικρή μεταμόρφωση που θα κάνετε μέσα στο σπίτι σας θα φτιάξει την διάθεση σας.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Η συγκράτηση που έχετε στα οικονομικά σας θέματα θα σας κάνει να αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για μια συνεργασία σας, κυρίως με Ζυγό. Η ερωτική εξομολόγηση ενός ατόμου και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας κάνει καλό και θα σας δημιουργήσει την διάθεση να προχωρήσετε παρακάτω. Η επιστροφή ενός προσώπου που σας ενδιέφερε και κυρίως ενός Διδύμου θα σας κάνει να ονειρεύεστε κοινό μέλλον.
www.astrology.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa