ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ OI ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ



ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

Πέντε άνδρες και μία γυναίκα είναι οι ύποπτοι θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη και φέρονται ως δράστες της βίαιης επίθεσης κατά τεσσάρων Αιγυπτίων μεταναστών στο Πέραμα.


Τα έξι άτομα που συνελήφθησαν, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης ως δράστες στο περιστατικό και θα απολογηθούν την Πέμπτη. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, κατηγορούνται για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, οι φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν το σπίτι των τεσσάρων Αιγυπτίων προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα και επιτέθηκαν εναντίων ενός εκ των μεταναστών τραυματίζοντάς τον βαριά.


Ο σοβαρότερα τραυματισμένος 28χρονος νοσηλεύεται στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με διπλό κάταγμα της κάτω γνάθου και των ρινικών του οστών.


Επίσης, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα και ένα τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa