Mας τα "Χ"άλασαν... η ομάδα της Πολωνίας [ΒΙΝΤΕΟ]

-Μετά την ήττα της Ελλάδας από την Τσεχία, οι Ρώσοι με νίκη επί των Πολωνών θα ήταν με το... ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Euro, όμως υπολόγιζαν χωρίς τους διοργανωτές και πλέον στον πρώτο όμιλο όλα μπορούν να συμβούν. 


Το ματς δεν ξεκίνησε για την Ρωσία όπως και στην πρεμιέρα, με την ομάδα του Σμούντα να χάνει ευκαιρίες και να δυσκολεύει την ρωσική άμυνα με την ταχύτητα του Λεβαντόφσκι.


Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο πλευρές στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Ρωσία ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Στο 37΄ ο Αρσάβιν γέμισε στην περιοχή του Τιτόν από φάουλ, με τον Τζαγκόεβ να πιάνει πρώτος την κεφαλιά και να κάνει το 1-0, σε ένα κομβικό σημείο καθώς το σκορ έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν η ίδια, με την Πολωνία να προσπαθεί να βγει στην κόντρα ενώ η Ρωσία είχε τον Αρσάβιν που τα έκανε όλα σωστά, αλλά πετούσε στα... σκουπίδια την κάθε του προσπάθεια μόλις πλησίαζε στην περιοχή του Τιτόν.


Αποτέλεσμα οι Πολωνοί να ισοφαρίσουν στο 57΄ με πολύ όμορφο γκολ του Μπλαζικόφσκι ύστερα από ατομική προσπάθεια και δυνατό αριστερό σουτ. 


Το σκορ όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να βολεύει τις δύο ομάδες και η προστασία της άμυνας ήταν ο πρωταρχικός στόχος και τελικά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa