Ηλιακό πληκτρολόγιο για το iPad

-Υπάρχουν αμέτρητα πληκτρολόγια για το iPad αλλά το Solar Keyboard Folio της Logitech είναι το πρώτο ηλιακό πληκτρολόγιο για το δημοφιλές tablet της Apple.

To πληκτρολόγιο δεν διαθέτει φορτιστή ρεύματος. Έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος για άνετη πληκτρολόγηση, είναι φτιαγμένο από πλαστικό ενώ τα πλήκτρα του είναι ψηλότερα απ' ότι σε άλλα πληκτρολόγια για το iPad.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Solar Keyboard Folio είναι η αυτόματη ενεργοποίηση. Απλά βάλτε το iPad στην ειδική θέση και το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται από μόνο του και είναι έτοιμο για χρήση. Τόσο απλά.

Δεν υπάρχει επίσης ούτε υποδοχή USB για φόρτιση αλλά η Logitech υπόσχεται ότι η μπαταρία ενός πλήρως φορτισμένου Folio θα διαρκέσει για 2 χρόνια αν το χρησιμοποιείτε για 2 ώρες την ημέρα.
 
Η ηλιακή φόρτιση διαρκεί 6 ώρες αν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο με ικανοποιητικό φωτισμό και αρκετά λιγότερο από 6 ώρες αν βρίσκεστε σε χώρο με πολύ δυνατό φωτισμό ή αν βρίσκεστε έξω στον ήλιο.

Το Keyboard Folio προσφέρει 2 δυνατές θέσεις, μία για χρήση του πληκτρολογίου και μία πιο επικλινής για να βλέπετε για παράδειγμα ταινίες στο iPad.

Ωστόσο η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή καθώς φτάνει τα 129 δολάρια.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa