Για εκτροχιασμό του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής και καθυστερήσεις μηνών στα χρονοδιαγράμματα κάνει λόγο ο έχων το "γενικό πρόσταγμα" των εργασιών του Eurogroup. Διαβάστε αναλυτικά



Κάνε "LIKE" και μπες αυτόματα στην κλήρωση απλά.... Πατήστε εδώ

Αντιμέτωπη με την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής βρίσκεται η Ευρωζώνη, ενώ Αυστριακός αξιωματούχος αποκαλύπτει πως εάν η Ελλάδα δεν κερδίσει το χαμένο έδαφος ή δεν της δοθεί περισσότερος χρόνος, θα πρέπει ή να προχωρήσει σε μεγαλύτερες περικοπές ή να δεχθεί περισσότερα χρήματα από τους Ευρωπαίους εταίρους.
"Το πρόγραμμα που  καταρτίσαμε μέχρι τώρα δεν έχει πλέον ισχύ, καθώς έχει εκτροχιαστεί", δήλωσε ο πρόεδρος της "Euro Working Group" Τόμας Βίζερ ενόψει του Eurogroup, που ξεκινά την Πέμπτη και θα κορυφωθεί με την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις 28-29 Ιουνίου.
Ο Βίζερ, που συντονίζει τις συνεδριάσεις των υπουργών Οικονομικών, επεσήμανε ότι η Αθήνα βρίσκεται μήνες πίσω από τα χρονοδιαγράμματα όσον αφορά την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ "παράλληλα η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα εξελίχθηκε χειρότερα από ό,τι αναμενόταν".
"Θα πρέπει να διεξαγάγουμε εκ νέου σοβαρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να θέσουμε πάλι εντός τροχιάς το πρόγραμμα", πρόσθεσε.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa