Γίνονται και αυτά στο Euro...!!!!Στο παιχνίδι Ιταλίας – Αγγλίας για τα ημιτελικά,"Οπαδός" έμεινε «ολόγυμνος» την στιγμή του πέναλτι [ΦΩΤΟ]

-Με στόμα ανοικτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν τον πρόσφατο αγώνα Ιταλίας – Αγγλίας για τα ημιτελικά του Euro, καθώς ένας οπαδός έμεινε ολόγυμνος στην κερκίδα, την στιγμή του πέναλτι!
Δράστης του περιστατικού είναι ο Τιμ Ο’ Λίρι, ο οποίος έμεινε όπως τον γέννησε η μαμά του την ώρα που ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι εκτελούσε το πέναλτι που έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην Ιταλία.
Οπαδός έμεινε ολόγυμνος την στιγμή του πέναλτι
«Προσπάθησα να κάνω το κομμάτι μου. Θα έκανα τα πάντα για να κερδίσει η Αγγλία, όμως, όπως αποδείχθηκε, το κόλπο δεν έπιασε», δήλωσε ο 35χρονος, αποκαλύπτοντας ότι… έτρεξε μαζί με ένα φίλο του μέχρι την συγκεκριμένη θέση ώστε να είναι ορατός από τον ποδοσφαιριστή.
Μέχρι και η γυναίκα του, 8 μηνών έγκυος, τον είδε στην τηλεόραση και γέλασε με την συμπεριφορά του, ενώ ο ίδιος δηλώνει… εκκεντρικός!
Οπαδός έμεινε ολόγυμνος την στιγμή του πέναλτι
Αλίμονο… εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης εταιρείας συναλλαγών στο Λονδίνο είναι και διαμένει σε έπαυλη 6 εκατομμυρίων στο Σάρεϊ… 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa