Euro2012:Με την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Δανία, ανοίγει σήμερα (19:00) η αυλαία



-Με την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Δανία, ανοίγει σήμερα (19:00) η αυλαία στον 2ο όμιλο του EURO 2012, που έχει χαρακτηριστεί και ως «όμιλος φωτιά», εξαιτίας της παρουσίας της Πορτογαλίας και της Γερμανίας.


Ο αγώνας των «οράνιε» με τους «βίκινγκς» θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 35.000 θέσεων «Μέταλιστ» και διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος, Νταμίρ Σκόμινα.
Οι Ολλανδοί, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αναμένεται να παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς, προκειμένου να πάρουν την νίκη και να μπουν θετικά στην διοργάνωση, απέναντι στην Δανία, που θεωρείται ο «αδύναμος κρίκος» του ομίλου.
Από την πλευρά του, ο Μόρτεν Ολσεν, αναμένεται να βασιστεί επιθετικά στους Ρόμενταλ και Μπέντνερ, ενώ στην μεσαία γραμμή, καταλυτική θεωρείται η παρουσία των Κβιστ και Ερικσεν και στην άμυνα ο νεαρός, Σάιμον Κίερ μαζί με τον έμπειρο Ντάνιελ Αγκερ, θα επιχειρήσουν να αναχαιτίσουν τις «ορέξεις» των Ολλανδών.
Πιθανές συνθέσεις:
Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μάρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χέιτινγκα, Μπουμά, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Αφελάι.
Δανία (Μόρτεν Ολσεν): Αντερσεν, Γιάκομπσεν, Κίερ, Αγκερ, Πόουλσεν, Ερικσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ, Κρον Ντελι, Μπέντνερ, Ρόμενταλ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa