ΣΠΑΡΤΗ - Τα σκυλιά εντόπισαν τον Αλβανό Δραπέτη



Κέρδισε 10 Ευρώ για το μεγάλο ντέρμπι Γερμανία-Ελλάδα Κάντε κλικ εδώ

Επιβεβαίωσε την φήμη της φυλής του ως σκληροτράχηλης και ανθεκτικής. 
Ο 29χρονος Αλβανός δραπέτης επι 4 ημέρες διέφευγε κατά τρόπο που θύμιζε σενάριο του «Φυγά». Φαράγγια, ποτάμια, βουνά, λόγγους πέρασες νηστικός και ξυπόλυτος. Πίσω του η Αστυνομία. Μάλιστα υπήρξε κίνδυνος ο επικίνδυνος δραπέτης να «κερδίσει» την συμπάθεια των πολιτών μέσα από μια πολυήμερη καταδίωξη χωρίς αποτέλεσμα.
Χθες τη νύκτα η άνδρες της Αστυνομίας είχε μόνο μία επιλογή. Να συλλάβει τον δραπέτη.  Άγριο κυνηγητό. Εκπαιδευμένα σκυλιά. Αποφασισμένοι Αστυνομικοί. Η ανάσα της Αστυνομίας για ώρες ήταν στο σβέρκο του δραπέτη. Νύχτα, αργά, οι Αστυνομικοί, σε περιοχή ανάμεσα σε Γεράκι και Βρονταμά τον συλλαμβάνουν και του περνούν χειροπέδες.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών που διεξήγαγε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της, αλλά και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας και Μεσσηνίας, συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις ομοεθνείς του δραπέτη, οι οποίοι όπως προέκυψε, ήταν συνεργοί του στην απόδραση.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 30 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν την επομένη ημέρα της απόδρασης (Τρίτη 19/6) το απόγευμα, στην περιοχή «Πυρρί» Λευκοχώματος Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, καθώς επίσης χθες (21/6) το μεσημέρι, ένας 26χρονος και μία 27χρονη, στο Γεράκι Λακωνίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa