ΦΡΙΚΗ - ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΟ: Γνωστός Πορνοστάρ διαμέλισε έναν άντρα έκανε σεξ μαζί του και στην συνέχεια ανέβασε το αρρωστημένο βίντεο στο ίντερνετ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

-Είναι από τις πιο φρικαλέες ιστορίες που έχουμε ακούσει. Ο 29χρονος Luka Rocco Magnotta, σχετικά γνωστός ηθοποιός και πιο γνωστός πορνοστάρ, διαμέλισε έναν άντρα και στην συνέχεια έκανε σεξ μαζί του.


Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ανέβασε το αρρωστημένο βίντεο στο ίντερνετ, για να «μοιραστεί» την εμπειρία του με τον κόσμο… Και η αρρώστια του δεν σταματάει εδώ. 


Αφού «έπαιξε» με ερωτικό τρόπο με τα όργανα του θύματος του που κείτονταν νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος, έβαλε μερικά κομμάτια του σώματος του άντρα σε μια βαλίτσα, τα οποία στην συνέχεια βρήκε η αστυνομία.


Παρόλο που στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο του «πρωταγωνιστή» - δολοφόνου από το Μόντρεαλ, ωστόσο οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση είναι σίγουροι ότι αυτός είναι ο δράστης. 
Το γεγονός μάλιστα ότι έχει εξαφανιστεί εδώ και λίγες μέρες ενισχύει την άποψη αυτή.




Το βίντεο, διάρκειας 11 λεπτών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Best Gore δείχνει τον δολοφόνο, που έχει δέσει το θύμα του από πριν να μπαίνει στο δωμάτιο και να «σκίζει» με μανία τον άτυχο άντρα χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο και ένα παγοκόφτη…


Πάντως, η Ιντερπόλ εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ εικάζεται ότι ο Magnotta είναι αυτός που έστειλε ένα ανθρώπινο πόδι και ένα χέρι μέσω ταχυδρομείου το ένα στην έδρα των Συντηρητικών στην Οτάβα και το άλλο στο Φιλελεύθερο Κόμμα, όπως σας είχαμε πει.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa