ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ:Κρατάει χρόνια η κόντρα της Ήβη Αδάμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου




-Αν πιστεύετε πως η κόντρα μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου μετράει…. από τότε που ανέλαβαν να εκπροσωπήσουν της δύο χώρες μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ατυχήσατε.
Αυτή η κόντρα κρατάει χρόνια και συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy από την εποχή του X Factor. Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις παρά το γεγονός ότι κατάγονται από το ίδιο μέρος, την Κύπρο. 
Τι κι αν είδαμε την Ελευθερία κατά την παραμονή της στο BAKU να δηλώνει ποιες χώρες της αρέσουν φέτος στην Eurovision και την Κύπρο (Ηβη Αδάμου) ποτέ δεν την έβαλε στο στόμα της,  κίνηση που μας παραξένεψε όλους…. Τι κι αν είδαμε την Ήβη Αδάμου, στην δημοσιογραφική εκεί στο BAKU να γυρνάει “τυχαία” το κεφάλι της από την αντίθετη μεριά όταν έφτασε η Ελευθερία, ενώ on camera να λένε πως “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…μεταξύ μας”.
Ακόμα και όταν επισκέφτηκαν τον Έλληνα πρέσβη στο BAKU εάν εκείνος δεν της καλούσε να ποζάρουν μαζί… μάλλον θα είχαμε δύο διαφορετικές λήψεις και όχι μία… Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά…
Πληροφορίες, του ShowTime-cy λένε πως η “κόντρα” τους ξεκίνησε από το X Factor αφού και οι δύο ξεχωριστές φωνές, η μεν μία κατάφερε και έκανε δύο δισκογραφικές δουλειές και σημαντικές συνεργασίες και η μεν άλλη βρέθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά αλλά και στον Νίκο Βέρτη… Φυσικά, ακόμα και σε αυτό σίγουρα τρίτοι άνθρωποι έβαλαν το χεράκι τους για να κάνουν τα δύο φρέσκα κορίτσια να έρθουν σε σιωπηλή αντιπαράθεση κάτι που πιστεύουμε πρέπει πλέον να αλλάξουν στάση γιατί η εποχή που ζούμε είναι τόσο σημαντική που οι κόντρες και τα μίση πρέπει να περνάνε σε πολύ δεύτερη μοίρα. 
Πάντως, όσο και να πιέζουν οι δημοσιογράφοι να αποκαλύψουν την αλήθεια, εκείνες θα συνεχίσουν να δηλώνουν με…. το χέρι στην καρδιά ότι αγαπιούνται μεταξύ τους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa