Κάλυψη Μιχαλολιάκου σε Κασιδιάρη

-
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κάλυψε πλήρως τον Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας ότι το μόνο που καταλαβαίνουν οι άλλοι είναι η δύναμη της ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση στα οκτώ μέλη του κόμματος που συνελήφθησαν στη Βέροια.
Η επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, δεν ήταν η "κηδεία", αλλά η "ανάσταση" της Χρυσής Αυγής, είπε χαρακτηριστικά. 
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που του έκανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, για το ζήτημα του Ηλία Κασιδιάρη. "Έγινε πόλεμος με την Τουρκία, τι πράγματα είναι αυτά;", απάντησε όπως είπε στον κ. Πικραμμένο.
Ο γγ της Χρυσής Αυγής, όταν οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τόνισε ότι είναι "μεγαλόψυχος" επειδή, όπως είπε, είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Για τη ΝΔ επισήμανε ότι είναι "ψόφια" και είπε"Ο Αντώνης (Σαμαράς) και ο Προκόπης (Παυλόπουλος) θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;".
Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον χαρακτήρισε "αθώο παιδί του λαού" και αναρωτήθηκε γιατί κάνει τώρα τον πατριώτη αλλά 19 χρόνια, δεν έβλεπε τους μετανάστες.

"Γελοίο" αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, "κοράκι του Μνημονίου" τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. , Φώτη Κουβέλη, "τραμπούκα" τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ επιτέθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα καθώς και άλλων δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
Επίθεση εξαπέλυσε και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν εκείνη την ώρα  "Μπουτάρη σκουλήκι".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa