ΣΠΑΡΤΗ - Εγκλωβισμένος στο φαράγγι του Βρονταμά ο αλβανός δραπέτης



Κάνε "LIKE" και μπες αυτόματα στην κλήρωση απλά.... Πατήστε εδώ

Προσοχή! Ο δραπέτης είναι 29 ετών, μελαχρινός, Αλβανικής καταγωγής, ύψος 1.80, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και φοράει μαύρο παντελόνι και κόκκινη μπλούζα, δεν φοράει παπούτσια αλλά μόνον κάλτσες.
Αποκλεισμένη μια ολόκληρη περιοχή έχει οι δυνάμεις της Αστυνομίας από χθες, κυνηγώντας τον 29χρονο Αλβανό δραπέτη.
Ο κατηγορούμενος για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας και του Lidl Αλβανό κακοποιός δραπέτευσε από τα κρατητήρια της Αστυνομίας στη Σπάρτη το ξημέρωμα της Δευτέρας. Στην απόδρασή του είχε βοηθούς που συνελήφθησαν μετα από καταδίωξη της Αστυνομίας.
Ο δραπέτης κινείται μέσα σε απόκρυμνη περιοχή που δημιουργούν ο Ευρώτας και τα φαράγγια του δυτικά του Βρονταμά. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή με ισχυρές δυνάμεις που έχουν καταφθάσει από Αρκαδία ενώ έχει εντοπίσει τα σημεία όπου μπορεί να κρύβεται ο δραπέτης.
Οι άνδρες της δίωξης ποντάρουν στο γεγονός ότι ο δραπέτης είναι εξαντλημένος, δεν γνωρίζει την περιοχή και είναι αποκλεισμένος.
Θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του και η σύλληψή του.
Πιθανόν να πρόκειται – κάτω από τις συνθήκες που διαφεύγει – για άτομο επικίνδυνο και αποφασισμένο για όλα. Δεν αποκλείεται να οπλοφορεί – αφού για λίγα λεπτά βρέθηκε στο αυτοκίνητο διαφυγής του όπου μπορεί να είχε όπλο.
Οι κάτοικοι που έχουν αγροτικές ασχολίες στην ευρύτερη περιοχή (δείτε τον χάρτη) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στην παρατήρηση όσο και στην προφύλαξη. Την παραμικρή κίνηση ατόμου πρέπει να την αναφέρουν στην Αστυνομία τηλεφωνώντας αμέσως στο 1οο, φροντίζοντας να δώσουν ακριβείς πληροφορίες για τον τόπο και το πρόσωπο. Καλόν είναι βέβαια, να αποφεύγουν την περιοχή.
Προσοχή! Ο δραπέτης είναι 29 ετών, μελαχρινός, Αλβανικής καταγωγής, ύψος 1.80, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και φοράει μαύρο παντελόνι και κόκκινη μπλούζα, δεν φοράει παπούτσια αλλά μόνον κάλτσες.
Ο συγκρατούμενός του, που επιχείρησε να αποδράσει μαζί του, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας. Κρατούνται επίσης και οι δύο συνεργοί του στην απόδραση Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν χθές.
ΠΗΓΗ:Notospress.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa