Βρετανός πήδηξε απο τον πύργο του Αϊφελ βάζοντας τέλος στην ζωή του..




Κάντε Like και Μπείτε αυτόματα στην κλήρωση!Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ delivery ! Πατήστε εδώ

Τον Πύργο του Αϊφελ, το διάσημο αξιοθέατο του Παρισιού, επέλεξε για να δώσει τέλος στη ζωή του ένας Βρετανός χθες τη νύχτα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού και την πυροσβεστική υπηρεσία, ο Βρετανός πήδηξε απο τον πύργο ύψους 324 μέτρων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δυνάμεων ασφαλείας που είχαν συγκεντρωθεί κάτω απο το μνημείο.
Οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν επι ματαίω να τον αποτρέψουν, ενω ένας γιατρός της πυροσβεστικής υπηρεσίας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με τον αυτόχειρα, την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
«Στο τέλος πήδηξε, βουτώντας στο κενό», κατέληξε.

Τέτοιου είδους αυτοκτονίες «σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά», διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.
Όμως το περιστατικό αυτό δυστυχώς δεν ήταν το μόνο, αφού σήμερα το πρωί, μία 30χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο και με την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η αυτοκτονία της αποτράπηκε.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa