Επιτέλους...έκαναν και κάτι καλό!!!!Αφησαν ελεύθερη την γυναίκα που είχε κλέψει γάλα για τα παιδιά της


Η είδηση πριν από μερικές ημέρες είχε προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη. 

Μια 32χρονη μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία επειδή έκλεψε γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της από σούπερ μάρκετ της Κρήτης. 

Πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση, που τελικά πήρε μια πιο αισιόδοξη τροπή…

Η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών πήρε από το σούπερ μάρκετ χωρίς να πληρώσει δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή της. Η γυναίκα ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή την πράξη από την απόγνωση για να μη μείνουν νηστικά τα δύο κοριτσάκια της, 4 και 6 ετών.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για απολογία. Προσερχόμενη στο Δικαστικό Μέγαρο μίλησε με τους δημοσιογράφους και υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. «Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επέμεινε όμως ότι πλέον έχει μετανιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της.

Τελικά μετά και την αίσθηση που προκάλεσε το θέμα και μετά και την προφορική δήλωση της 32χρονης στο δικαστήριο, ότι προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και τα παιδιά της δεν είχαν να φάνε, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ απέσυρε τη σχετική έγκληση. 

Έτσι η μητέρα των δύο κοριτσιών αφέθηκε ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa