Aρρωστημένη γυναίκα παρίστανε τον έφηβο για να κλανει σεξ με ανήλικη

-Μια αρρωστημένη υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώνει το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γονείς με τα παιδιά τους.
Ένα κορίτσι 15 ετών έπεσε θύμα μια 24χρονης γυναίκα, η οποία υποδυόταν τον άντρα, και μάλιστα τον ανήλικο άνδρα, για να κάνει σεξ μαζί της!!!
Η γυναίκα από την Μασαχουσέτη διατηρούσε σελίδα στο My Space και το facebook ως «Γουίλσον, ο πάστορας». Στα ψεύτικα προφίλ της έγραφε «μακριά από ψεύτικα προφίλ και ανώμαλους», ενώ όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια είχε βάλει φωτογραφία αγοριού από site διαφημίσεων.

Ο «17χρονος» άρχισε διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη, στην οποία παρουσιαζόταν ως πατέρας δύο διδύμων, που έμενε με τις θείες του.

Μετά από 24μηνη επικοινωνία, στην διάρκεια της οποίας η ανήλικη έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά της όργανα μέσω κινητού, αποφάσισαν να συναντηθούν.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

Μάλιστα, τα δωμάτια στο μοτέλ, που θα έμεναν, έκλεισε η μητέρα της νεαρή, η οποία πήγε μαζί, για να συναντήσει η κόρη της και δύο φίλες τον… πάστορα.
Τελικά, ο Γουίλσον έκανε σεξ με την έφηβη χρησιμοποιώντας το…. χέρι του, ενώ στην επόμενη επίσκεψη του έκαναν κανονικά σεξ δύο φορές, στις οποίες όμως εκείνος δεν γδύθηκε, απλά ξεκούμπωσε το παντελόνι του.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, χρησιμοποιούσε τεχνητό πέος, ενώ φορούσε ειδικές γάζες στο πάνω μέρος του σώματος, για να κρύβει το στήθος!

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της 24χρονης με την αρρωστημένη συμπεριφορά μετά από καταγγελία φίλης της ανήλικης, ότι την απείλησε για την ζωή της.
Οι αστυνομικοί κατά την σύλληψη της βρήκαν στην τσάντα της το ψεύτικο πέος.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa