Κρατάει τον "Μπούμ", θέλει "Σάλπι" ο Παναθηναϊκός





Κάντε Like και Μπείτε αυτόματα στην κλήρωση!Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ delivery από το εστιατόριο της επιλογής σου για 1 εβδομάδα! Πατήστε εδώ

Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει αρκετά πίσω ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα σεζόν και είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν.


Να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τις προκλήσεις που θα έχει μπροστά της αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Από την Δευτέρα όλα θα αρχίσουν να τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς και ίσως το πρώτο μέτωπο που θα κλείσει θα είναι αυτό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Γάλλος δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με μειωμένες αποδοχές αρκεί να του γινόταν πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή έγινε προς τον εκπρόσωπο του και περιλαμβάνει επέκταση για έναν ακόμη χρόνο, έως το 2014 δηλαδή και απολαβές 600.000 ευρώ τον χρόνο συν κάποια μπόνους τα οποία φτάνουν τις 100.000 ευρώ. Ο Γάλλος αμυντικός είναι αρκετά θετικός και έχει συζητήσει με την γυναίκα του το συγκεκριμένο ενδεχόμενο καθώς και οι δυο τους δεν θέλουν να αλλάζουν συνέχεια περιβάλλον.


Δεν αποκλείεται άλλωστε αυτό να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο του Μπουμσόνγκ ο οποίος όταν τελειώσει την καριέρα του θα επιστρέψει στην Γαλλία για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του.


Θέλει και... "Σάλπι"


Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θέλουν να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για αυτό και παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του όντας έτοιμη να επέμβουν με την πρώτη ευκαιρία.


Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος του Βορρά" εξάλλου χρωστά κοντά στις 500.000 ευρώ στον "Σάλπι" ενώ δεν μπορεί ενόψει της νέας σεζόν να επιβαρυνθεί με το συμβόλαιο του.


Την ίδια ώρα ο Σαλπιγγίδης και παρά τις προσπάθειες του μάνατζερ του να του φέρει προτάσεις από το εξωτερικό δεν ψήνεται να αφήσει την Ελλάδα και θα έβλεπε με θετικό μάτι να επιστρέψει σε μια ομάδα στην οποία αγαπήθηκε και από την οποία έφυγε σαν φίλος και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.


Η επιστροφή του διεθνή άσου από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας αναμένεται να τρέξει τις εξελίξεις και το όλο θέμα αναμένεται να μην καθυστερήσει πάρα πολύ.


Η περίπτωση του "Κάρα"


Εξελίξεις φυσικά αναμένεται να υπάρξει και στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη. Ο άσος των πράσινων επέστρεψε από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι θέλουν να τον κρατήσουν.


Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές και μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία καθώς ο "Κάρα" όπως έχουμε γράψει διετές συμβόλαιο και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα ενώ από τον Τριφύλλι θα του κάνουν πρόταση για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο.


Δίδυμο... Κωνσταντίνου, Ελευθεράκη


Οι Κώστας Ελευθεράκης και Βασίλης Κωνσταντίνου θα είναι τεχνικοί σύμβουλοι του Δημήτρη Γόντικα σε αγωνιστικά θέματα ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.


Ο Ελευθεράκης θα συνεργάζεται με τον Βασίλη Κωνσταντίνου σε αυτόν τον ρόλο και μάλιστα και οι δυο τους αναμένεται να παίξουν ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.


Και αυτό γιατί από την Δευτέρα οι δυο τους θα ξεκινήσουν να έχουν επαφές με τους παίκτες που είναι ελεύθεροι από τον Παναθηναϊκό και στο Τριφύλλι επιθυμούν να διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τους. Όπως για παράδειγμα οι Καραγκούνης, Σπυρόπουλος.


Επίσης θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να βρεθεί η λύση ώστε να ειδοποιήσουν κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.


Ελευθεράκης και Κωνσταντίνου ουσιαστικά θα τρέχουν το θέμα μέχρι το τελικό ραντεβού που θα γίνεται με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα.




Πηγή:Sport24
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa