ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΑΘΟΣ:Ξέχασε το νεογέννητο παιδί της στην οροφή του αυτοκινήτου,έβαλε μπρός...και έπεσε στην μέση του δρόμου [ΒΙΝΤΕΟ]


-Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα τοποθέτησε το μόλις 5 εβδομάδων παιδί της στην οροφή του αυτοκινήτου και στην συνέχεια έβαλε μπρος με αποτέλεσμα το βρέφος να πέσει από το αυτοκίνητο στη μέση μιας διασταύρωσης.


Ευτυχώς βρέθηκε άθικτο και δεμένο ακόμα στο κάθισμά του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τζέιμς Χολμς.
Η μάνα κατάλαβε ότι το παιδί της έλειπε όταν πια είχε φθάσει στο σπίτι!
Πρόκειται για την  19χρονη Καταλίνα Κλάουζερ η οποία όπως είπε ο κος Χολμς, κάπνιζε χασίς μαζί με τον σύντροφό της σε ένα πάρκο και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το βρέφος για να αγοράσουν μπίρα, αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και ο φίλος της συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια επικίνδυνων ουσιών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κλάουζερ ήταν τόσο ταραγμένη με τη σύλληψη του συντρόφου της που πήγε στο σπίτι ενός φίλου της και κάπνισε ένα ή δύο τσιγάρα χασίς.
Τα μεσάνυχτα περίπου έφυγε από το φιλικό σπίτι ενώ τοποθέτησε το παιδικό κάθισμα στο οποίο ήταν δεμένο το παιδί της στην οροφή του αυτοκινήτου.
Τώρα η 19χρονη κρατείται στη φυλακή κατηγορούμενη για κακοποίηση ανηλίκου και επίθεση ενώ το βρέφος μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της περιοχής.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa