Συνελήφθη ο «σφαγέας του Μόντρεαλ»


Συνελήφθη στο Βερολίνο, ο «σφαγέας του Μόντρεαλ», ο 29χρονος Λούκα Ρόσο Μανιότα, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία και τον τεμαχισμό Κινέζου φοιτητή στις 24 του περασμένου Μάϊου. 


Ο 29χρονος- που έχει γυρίσει ταινίες πορνό- φαίνεται ότι δεν δίστασε να ανεβάσει στο διαδίκτυο το βίντεο με το στυγερό έκγλημα, αλλά φέρεται ότι ταχυδρόμησε και μέλη του θύματος.
Ο 29χρονος- υπ' αριθμόν ένα ύποπτος- συνελήφθη σε ίντερντετ-καφέ στο Βερολίνο πριν διαφύγει στο Παρίσι και 
πρόκειται να ανακριθεί από την γερμανική αστυνομία με στόχο να διαπιστώσει αν έχει συνεργούς ή αν έχει εκπονήσει κάποια λίστα με τα επόμενα θύματά του.




-Το θύμα, ο άτυχος Κινέζος φοιτητής ανήκε στον φιλικό κύκλο του συλληφθέντος.


 Μέλη του θύματος είχαν αποσταλεί ταχυδρομικώς στα γραφεία Συντηρητικού Κόμματος στην Οτάβα και των Φιλελεύθερων, μόνο που το δεύτερο μακάβριο πακέτο δεν έφθασε στον προορισμό του, χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας.


Ο θώρακας του θύματος, σε αποσύνθεση, είχε ανακαλυφθεί στις 25 Μαΐου από ένα θυρωρό σε σωρό σκουπιδιών στο Μόντρεαλ, μέσα σε μια βαλίτσα.


Εξετάζοντας την περιοχή όπου ανακαλύφθηκε ο θώρακας, οι ερευνητές βρήκαν ένα διαμέρισμα που νοικιαζόταν τους τελευταίους μήνες από κάποιον Ρόκο Μανιότα. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα κρεβάτι γεμάτο αίμα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa