Αντίο Γερμανία.....Τα χαιρετίσματα στην Μέρκελ!!! [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ+ΑΣΤΕΙΑ]



Αντίο Euro....Αντίο Μέρκελ!!! Αντε γιατί πολύ ζαλίσατε το καλάμι σας και στο σπίτι σας πολλά μας τα είπατε αυτές τις ημέρες.


Και τώρα στο κεντρικό μας θέμα:


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαλοτέλι η Ιταλία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.



Εκδίκηση για όλο τον μεσογειακό Νότο πήρε η Ιταλία, νικώντας με 2-1 τη Γερμανία, στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2012, που συνέπεσε με την ημέρα της μεγάλης σύγκρουσης στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ του μετώπου των Νοτίων με τον ευρωπαϊκό Βορρά. 
Η «σκουάντρα ατζούρα», κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, επικράτησε των «πάντσερ» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρσοβίας, κι έτσι πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα αναμετρηθεί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τρόπαιου με αντίπαλο την Ισπανία.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στον αποψινό ημιτελικό για τους Ιταλούς, που αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να… πεθάνουν, ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι. ΦΩΤΟ REUTERS. 
Ο επιθετικός της Σίτι, με κεφαλιά στο 20΄και με μία… βολίδα έξω από την περιοχή στο 36', άνοιξε διάπλατα για τους «ατζούρι» τον δρόμο της πρόκρισης για τον τελικό της 1ηςΙουλίου. 
ΦΩΤΟ REUTERS. 
Το μόνο που κατάφερε η Γερμανία ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζίλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa