Η Ιταλία στα ημιτελικά.... [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ιταλία νίκησε με 4-2 την Αγγλία στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον ημιτελικό του Euro 2012 την ερχόμενη Πέμπτη (Πορτογαλία - Ισπανία την Τετάρτη).

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά το ματς ήταν εξαιρετικό, με πολλές φάσεις, αλλά με τους "ατζούρι" να είναι πολύ καλύτεροι.


Στην διαδικασία των πέναλτι αρχικά χάρηκαν οι Άγγλοι μετά το άστοχο πέναλτι του Μοντολίβο, αλλά αστόχησε και ο Άσλεϊ Γιανγκ (οριζόντιο δοκάρι), έτσι αποκαταστάθηκε η ισορροπία.

Πριν τον Άσλεϊ Γιανγκ είχε εκτελέσει ο Αντρέα Πίρλο και σκόραρε με φανταστική εκτέλεση αλά... Πανένκα και πραγματικά ενθουσίασε τους Ιταλούς, αλλάζοντας την ψυχολογία.


Η πρόκριση ήταν στα πόδια του Αλεσάντρο Ντιαμάντι, ο άσος της Μπολόνια ευστόχησε και χάρισε την πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση στους "4" για την Ιταλία.

Δεν έλειψαν και «πανέμορφες παρουσίες» στις κερκίδες....



Η "σκουάντρα ατζούρα" πέρασε στα ημιτελικά για 5η φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Πέμπτη, ενώ θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη ο ημιτελικός, Πορτογαλία - Ισπανία.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa