Νέες αποκαλύψεις για τον Ηλία Κασιδιάρη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τον Ηλία Κασιδιάρη, το πρόσωπο που απασχολεί από εχθές τόσο τα ελληνικά όσο και τα διεθνή μέσα, μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο Κασιδιάρης και ο ... Χίτλερ

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου,  εμφανίζεται στα έντυπα της παράταξης ως θαυμαστής του Χίτλερ και νοσταλγός του εθνικοσοσιαλισμού.
Ανήμερα των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ την Τετάρτη  20-4-2011 ο Ηλίας Κασιδιάρης αρθρογραφεί στην εφημερίδα της Χρυσής αυγής, με τίτλο "Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία".
Τον αποκαλεί «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «οργανωτή ενός προτύπου κράτους»,  ενώ υποστηρίζει πως αν δε σταματούσε η αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία  μπροστά στην αθλητική Ρώμη και την διάνοια. 
Ο Κασιδιάρης και οι… διεθνείς επαφές
Εκτός από λάτρης της πολεμικής τέχνης street fighting, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr ,
από ότι φαίνεται του αρέσουν και τα συγκροτήματα με νεοναζιστική θεματολογία.
Όπως βλέπετε στο βίντεο, ποζάρει πλάι στα μέλη ενός τέτοιου βρετανικού συγκροτήματος φορώντας μάλιστα μια μπλούζα με διάφορα  σήματα, στα οποία ανάμεσα υπάρχει και η σβάστικα.
Πηγή: Από δελτίο ειδήσεων ALPHA


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa