Ρε... παιδιά...άδικα ψάχνετε τον Κασιδιάρη...!!!


Όλη η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον Ηλία Κασιδιάρη λες και έχει κάνει το "μεγάλο έγκλημα".

Απλη λογική είναι... τον Κασιδιάρη δεν πρόκειτε να τον βρείτε ποτέ, που να γυρίσετε όλη την Ελλάδα ανάποδα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα εμφανιστεί αύριο ημέρα Σάββατο και ώρα πριν απο το μεσημεράκι που θα έχει λήξει και το αυτόφωρο και θα το δείτε πόσο δίκιο έχω.

Γνωστό το κόλπο εδω και πολλά χρόνια,όλοι αυτό κάνουν.Εσείς το ίδιο δεν θα κάνατε για να γλιτώσετε απο το αυτόφωρο..;
Τώρα, δείτε τι λέει η ΕΛΑΣ:"Ψάχνουμε παντού τον Κασιδιάρη" (και θα ψάχνετε για πολύ)

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, ερωτηθείς γιατί παραμένει ασύλληπτος ο Ηλίας Κασιδιάρης

"Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία, στα οποία θα μπορούσε να βρίσκεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κοκκολάκης.

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο κ. Κοκκολάκης είπε, πως ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής "υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια".

"Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη", σημείωσε.
Τέλος, ως προς τη σχέση ανδρών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κοκκαλάκης είπε:
"Εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους.

Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στο βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του"



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa