Τι τουίταραν οι επώνυμοι για την ήττα της Ελλάδας




Τα δικά τους συγχαρητήρια έδωσαν μέσω twitter πολλοί επώνυμοι, για την προσπάθεια της Ελλάδας η οποία ηττήθηκε με 4-2 από την Γερμανία…


«Ελλάδα, θα σ΄αγαπώ για πάντα!!!Μπράβο!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα και πρόσθεσε η Μαρία Μενούνος: «το ελληνικό πνεύμα ποτέ δεν πεθαίνει! Ποτέ!»


Ο Γιώργος Λιάγκας twittαρε: «το 4-2 είναι αξιοπρεπέστατο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Και πάλι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Μπράβο παιδιά!!!»


Από την άλλη ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε: «δεν με νοιάζει που χάσαμε. Ήμασταν πάλι όλη η Ελλάδα μια παρέα… Μπράβο παιδιά! Πάμε γερά!»


Το δικό τους μπράβο όμως έδωσαν και η Έλλη Κοκκίνου όπου έγραψε «Μάλιστα! Επιστροφή στην πραγματικότητα τώρα! Όσο χαρήκαμε χαρήκαμε! Μπράβο στα παιδιά!» αλλά και η Δούκισσα Νομικού «Μπράβο στα παιδιά! Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά η ψυχή και το πάθος που έδειξαν μέχρι τελευταία στιγμή!»


Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Δεν πειράζει παιδιά! Έχουμε αντέξει χειρότερα! Είμαστε τυχεροί και μόνο που είμαστε έλληνες!»


Ο Σάκης Ρουβάς πόσταρε: «Η εθνική μας είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Μπράβο στα παιδιά μας! Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ… Ολέ ΕΛΛΑΣ ολέ ολέ… Proud to be Greek».


Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έγραψε: «Η λογική μετράει το αποτέλεσμα. Η καρδιά δίνει βραβείο στην προσπάθεια… νικήσατε! Euro 2012».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa