Στον εισαγγελέα ο Ηλίας Κασιδιάρης για μήνυση κατά της Κανέλλη.... [ΒΙΝΤΕΟ]

-Συνοδευόμενος από περίπου έξι άνδρες προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εισαγγελία ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, θα υποβάλει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, για παράνομη κατακράτηση και σε βάρος του δημοσιογράφου -ήταν παρών στο στούντιο- Αντώνη Δελατόλα, για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.
Όπως είπε ακόμη, θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αντώνη Δελατόλα για να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου "και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη "Ελένη μου".
"Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης", είπε.
Αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου η δίκη
Λόγω κωλύματος που αφορά στον συνήγορο υπεράσπισής του, η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη στο Εφετείο Κακουργημάτων για συνέργεια σε ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δικάζεται για την επίθεση εναντίον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την προηγούμενη Τετάρτη, οπότε και είχε ορισθεί δικάσιμος, η δίκη δεν εκφωνήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και το δικαστήριο όρισε τη διεξαγωγή της για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.
Η επίθεση είχε γίνει το 2007 στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι όταν έγινε η επίθεση, εκείνος απουσίαζε στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πάντως, ο Κασιδιάρης παρείχε το αυτοκίνητό του ως μέσο διαφυγής στους δράστες.
Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού, η Αστυνομία από τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου, βρήκε το γραφείο ενοικίασης οχημάτων στο οποίο ανήκε και διαπίστωσε ότι είχε ενοικιαστεί στο όνομα του εκπροσώπου Τύπου, σήμερα, της Χρυσής Αυγής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa