Διονύσης Σχοινάς: «πληρώσαμε με την Καίτη 300.000 φόρο»

Κατά του δυσβάσταχτου φορολογικού συστήματος ξέσπασε ο Διονύσης Σχοινάς, αποκαλύπτοντας πως μαζί με την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, πλήρωσαν 300.000 ευρώ στην εφορία!
«Έχουμε πληρώσει με την Καίτη και 300.000 ευρώ σε έναν χρόνο στην εφορία. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο νόμιμοι μπορούμε. Αλλά πώς να είσαι νόμιμος, όταν το κράτος σου παίρνει το 40%;», δήλωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής σε συνέντευξή του και συνέχισε: «αν παίρνω 100 ευρώ το βράδυ και μου παίρνει τα 40, δεν γίνεται να είμαι νόμιμος, θα με αναγκάσεις να σε κλέψω, αφού με κλέβεις. Έχουμε πληρώσει 300.000 ευρώ σ’ έναν χρόνο μέσα. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα, δεν φοβάμαι κανέναν. Μπορώ να δηλώσω ότι είναι κλέφτες. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση».
Η Καίτη, πάντως, φαίνεται πως… ηρεμεί τον καλό της: «η Καίτη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Παντρεύτηκα μια πολύ ωραία γυναίκα, που γουστάρω πολύ, που τη θεωρώ ωραία, με φτιάχνει πάρα πολύ σεξουαλικά αυτό. Είναι ωραίο να έχεις έναν καλό άνθρωπο στην ψυχή και όμορφο για πολλά χρόνια στο κρεβάτι σου».
«Η ομορφιά ή η ασχήμια συνηθίζεται σε λίγα λεπτά. Μετά τα χρόνια μένει η ψυχή. Αν αγαπήσεις αυτή την ψυχή και σου κάνει αυτός ο χαρακτήρας, μένεις μαζί του. Ο χαρακτήρας παίζει ρόλο. Δεν έχει να κάνει αν είναι όμορφη ή όχι, ούτε αν είναι όνομα ή όχι», κατέληξε ο τραγουδιστής.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa