2χρονo κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου



-Ένα κενό στο γυάλινο προστατευτικό του μπαλκονιού του σπιτιού του στο Σέφιλντ στέρησε τη ζωή ενός 2χρονου κοριτσιού που βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 18 μέτρων. Η μητέρα της 2χρονης την παρακολουθούσε να παίζει στο μπαλκόνι, στον 3ο όροφο του κτηρίου. 

Από το γυάλινο προστατευτικό ένα κομμάτι είχε σπάσει από βανδάλους. Ως γνωστόν για να γίνει το κακό με τα παιδιά χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι το κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο. 

Ο 23χρονος Hikmat Banimuslim, πατέρας της άτυχης Rayaheen, μετέφερε την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του, από το Ιράκ στη Βρετανία τον περασμένο Μάρτιο, όταν εξασφάλισε μία υποτροφία για να σπουδάσει στο Sheffield Hallam University.

Η οικογένεια θα επιστρέψει στο Ιράκ για την ταφή της μικρής Rayaheen. «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουμε εδώ, αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σχέδιο για το μέλλον», είπε. 

Σύμφωνα με τους κατοίκους του κτηρίου όπου ζούσε η οικογένεια, το σημείο γινόταν συχνά στόχος καθώς νέοι έσπαγαν συχνά τα γυάλινα πάνελ των μπαλκονιών. 

«Κατά καιρούς κομμάτια του γυάλινου προστατευτικού έλειπαν, η διαχείριση του κτηρίου δεν φρόντισε να τα αποκαταστήσει. Η γυναίκα μου έτυχε αυτό το μοιραίο κενό να μην το δει», πρόσθεσε ο Hikmat. 

Η ζημιά έχει πλέον αποκατασταθεί αλλά είναι πολύ αργά για τη μικρή Rayaheen... 

Δείτε τις φωτογραφίες








 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa