ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Είδε 252 ταινίες σε 30 ημέρες! [ΒΙΝΤΕΟ]


Παρακολούθησε 252 ταινίες, από την αρχή μέχρι και τους τίτλους τέλους, μέσα σε 30 ημέρες και έγινε έτσι ο πιο τακτικός χρήστης της υπηρεσίας on line ενοικίασης περιεχομένου Netflix.


O Νεοϋορκέζος κωμικός Μαρκ Μάλκοφ δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να καταρρίψει κάποιο ιδιότυπο ρεκόρ. Πριν από μερικά χρόνια επισκέφτηκε μέσα σε 24 ώρες και τα 171 καταστήματα γνωστές αλυσίδας καφέ στο Μανχάταν, καταναλώνοντας κάποιο από τα προϊόντα της σε κάθε ένα από αυτά.


Ένα χρόνο αργότερα έζησε για μια εβδομάδα μέσα σε ένα υπερκατάστημα με είδη σπιτιού και τον Ιούνιο του 2009 πέρασε 30 ημέρες πετώντας διαρκώς με εμπορικές πτήσεις (έφτασε τις 135), καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ Γκίνες.




Συνήθως, στα περίεργα αυτά εγχειρήματα που τον έχουν κάνει γνωστό, έχει για χορηγούς τις εμπλεκόμενες εταιρείες. Αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι απλά αποφάσισε να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μηνιαία συνδρομή των οκτώ δολαρίων, που εξασφαλίζει πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό ταινιών. 


Έτσι, χρειάστηκε να περάσει 404 ώρες μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης ή κάποιας φορητής συσκευής, ρίχνοντας το κόστος ανά φιλμ στα 3,2 σεντς.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

Μετά από αρκετές ημέρες στο καναπέ του σπιτιού του, αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθεια ενώ έκανε βόλτες στη γειτονιά του, έχοντας πρόσβαση στο Netflix μέσω της εφαρμογής για το iPhone.


Και επειδή αφενός μάλλον έψαχνε για παρέα και αφετέρου –όπως είπε- δεν ήταν διαθέσιμη η κόπια πολλών φιλμ με τα σχόλια των δημιουργών τους, κάλεσε μερικούς –όπως ο Αντριου Μακάρθι, πρωταγωνιστής στο εφηβικό μπλογκμπάστερ των 80s «Το μπαράκι του Σαν Ελμο- να δουν και να σχολιάσουν μαζί του την ταινία.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa