23χρονος έκανε άνω κάτω τα δικαστήρια Ηρακλείου - Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μέσα στο δικαστήριο

-Μια απλή, όπως αρχικά φαινόταν, σύλληψη ενός νεαρού στην Κρήτη για οπλοκατοχή είχε απρόσμενη εξέλιξη, με απειλές ακόμα και για αυτοκτονία μέσα στο δικαστήριο.


Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί σταμάτησαν τον 23χρονο για έλεγχο στις Κάτω Γούβες Χερσονήσου και βρήκαν πάνω του και στο αυτοκίνητο του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, ένα γκλομπ και μια μαγκούρα.
Κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια Ηρακλείου, ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού, φωνάζοντας συνεχώς ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με κουκούλες ενώ πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο. Μάταια προσπαθούσαν όλοι όσοι ήταν παρόντες και όσοι άκουσαν την φασαρία να τον ηρεμήσουν.
Ο 23χρονος συνέχισε να είναι σε έξαλλη κατάσταση. Φώναζε ότι τον συνέλαβαν για μια βέργα που είχε λόγω του ότι ήταν βοσκός, έλεγε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και ότι θα αυτοκτονήσει μέσα στο δικαστήριο.
Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν πήρε ένα χάπι, με την οικογένεια του να προσκομίζει έγγραφα που βεβαίωναν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινή δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο 23χρονος απασχολεί τις αρχές, καθώς και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και αντίσταση κατά της αρχής.
Πηγή: cretalive.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa