Τραγικό θάνατο βρήκε 20χρονη φοιτήτρια, την χτύπησε λεωφορείο σύρθηκε για 825 μέτρα χωρίς ο οδηγός να καταλάβει τι συνέβει



ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

​Τραγικό θάνατο βρήκε μια 20χρονη φοιτήτρια του Cambridge University 
Τα τραύματα τόσο από το χτύπημα αλλά και επειδή σύρθηκε τόσο πολύ ήταν πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να της στοιχίσουν την ίδια της τη ζωή. Το χτύπημα ήρθε από νυχτερινό λεωφορείο στο Hampstead, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο οδηγός μην γνωρίζοντας ότι το σώμα της 20χρονης βρισκόταν εγκλωβισμένο κάτω από το όχημά του σταμάτησε κανονικά σε στάση για να παραλάβει επιβάτες!!!!
Σοκάρει ακόμα και η κατάθεση του οδηγού στους αστυνομικούς μία μέρα μετά το περιστατικό καθώς τους είπε ότι νόμιζε πως κάποια στιγμή χτύπησε μία αλεπού!!
Ο 52χρονος τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την
Φρικτός θάνατος φοιτήτριας που την παρέσυρε και την έλιωσε λεωφορείο 
δικαιοσύνη καθώς θα αντιμετωπίσει κατηγορίες από απρόσεκτη οδήγηση. Η 20χρονη που η μοίρα της επεφύλασσε τραγικό τέλος είχε μόλις γυρίσει από διακοπές που είχε κάνει στην Κύπρο και εκείνη την ημέρα επρόκειτο να φύγει για Ρώμη.
Η τελευταία της στάση ήταν αυτή που έκανε με το λεωφορείο καθώς πήγαινε να παραλάβει τις αποσκευές της από το σπίτι ενός οικογενειακού φίλου όπου έμενε.
Ο εισαγγελέας από την πλευρά του αφού είδε το περιστατικό μέσω κάμερας ασφαλείας δήλωσε «Δεν την είδε καθόλου. Τη χτύπησε και παρασύρθηκε το σώμα της κάτω από το λεωφορείο»
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa