Στο ρελαντί η Γερμανία νίκησε με 2-1 την Δανία



ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα τη μηχανή της η Γερμανία νίκησε με 2-1 την Δανία και πήρε τη πρώτη θέση από τον δεύτερο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει την εθνική μας ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή (22/6) στα προημιτελικά του EURO. Τα τέρματα των Γερμανώ πέτυχαν οι Ποντόλσκι (19') και Μπέντερ (80') ενώ για τους Δανούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κρον Ντέλι στο 24'
denmark goalΗ πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους Δανούς με κεφαλιά του Μπέντνερ να αποκρούει ο Νόιερ στο 14'. Ένα λεπτό μετά (15') ήταν η σειρά της Γερμανίας να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Άντερσεν είπε «όχι» στον Μίλερ. Τα «πάντσερ» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 19'με τον Ποντόλσκι, μετά από ωραία ενέργεια του Μίλερ. Ωστόσο αν και οι παίχτες του Λεβ είχαν τον έλεγχο του ματς οι Δανοί στο 24' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Μετά από σέντρα του Γιάκομπσεν ο Κρον Ντέλι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 24'. Στο 33' και στο 37' η Γερμανία είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκόμεζ και Ποντόλσκι, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Δανούς. Το σουτ του Γιάκομπ Πόουλσεν σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ στο 51'. Συνέχιζε να πιέζει η ομάδα του Όλσεν και στο 72΄ ο Νόιερ έκανε σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Ζίμλινγκ. Ο Νόιερ είπε και πάλι «όχι» σε σουτ του Μπέντνερ στο 76'. Οι Γερμανοί που είχαν φλύαρη υπεροχή κατάφεραν να φτάσουν στην απόλυτη βαθμολογική συγκομιδή στον δεύτερο όμιλο (9 βαθμούς) με το τέρμα του Μπέντερ στο 80 2-1'.
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Δανία (Μόρτεν Όλσεν): Αντερσεν, Γιάκομπσεν, Κγιάερ, Αγγερ, Σιμόν Πόουλσεν, Ερικσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ (79΄ Κρίστιαν Πόουλσεν), Κρον Ντέλι, Μπέντνερ.
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπέντερ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Μίλερ (84΄ Κρόος), Οζίλ, Ποντόλσκι (64΄ Σίρλε), Γκόμεζ (74΄ Κλόζε).
bender goalΒ΄ ΟΜΙΛΟΣ
9 Ιουνίου Χάρκιβ Ολλανδία-Δανία 0-1
Λβιβ Γερμανία-Πορτογαλία 1-0
13 Ιουνίου Λβιβ Δανία-Πορτογαλία 2-3
Χάρκιβ Ολλανδία-Γερμανία 1-2
17 Ιουνίου Χάρκιβ Πορτογαλία-Ολλανδία 2-1
Λβιβ Δανία-Γερμανία 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β.
Γερμανία 3 3-0-0 5-2 9
Πορτογαλία 3 2-0-1 5-4 6
--------------------------------------
Δανία 3 1-0-2 4-5 3
Ολλανδία 3 0-0-3 2-5 0
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa