TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ

-Κριός
Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Καρκίνος
Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Λέων
Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια.

Παρθένος
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ζυγός
Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Σκορπιός
Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Τοξότης
Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Αιγόκερως
Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες.

Υδροχόος
Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Ιχθείς
Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa