Tο πιο κρίσιμο διήμερο για τους «πράσινους»

-
-Αφού εάν ο Γιάννης Αλαφούζος δεν καταφέρει να βρει τα λεφτά που χρειάζονται για να τα βάλει στην ΠΑΕ και από εκεί να μπούνε στους λογαριασμούς παικτών, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν απότομα.

Οι πληροφορίες βέβαια θέλουν τον Mr ΣΚΑΪ να βάζει τα 4,2 εκ. € μέχρι το Σάββατο το απόγευμα και την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός να προσφεύγει στο δευτεροβάθμιο οπού και θα δικαιωθεί έστω και την ύστατη στιγμή.

Από το περιβάλλον του επιχειρηματία υπάρχει μεν αισιοδοξία, αλλά συγκρατημένη μια και πρόκειται για τρομερά δύσκολο εγχείρημα αφού ο χρόνος λιγοστεύει απελπιστικά. Ενώ κι από την ΠΑΕ, οι πιθανότητες που δίνονται για να βρεθούν τα λεφτά είναι μοιρασμένες.

Βοήθεια για τον σκοπό του, ο Γιάννης Αλαφούζος θα ζητήσει και από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Οι δύο άνδρες έχουν ραντεβού την Παρασκευή το πρωί. Ο Mr MIG είχε υποσχεθεί πως θα συμμετάσχει με το ποσοστό του και αύριο θα φανούν οι προθέσεις του. Ο Mr ΣΚΑΪ κάνει ολοήμερες συσκέψεις με αρκετούς επιχειρηματίες στον… Γολγοθά της εξεύρεσης χρημάτων.

Εάν τώρα το πράγμα στραβώσει και δεν μπούνε τα λεφτά στην ΠΑΕ, τότε η Ευρώπη πρέπει να ξεχαστεί. Και η επόμενη μέρα θα βρει τον Παναθηναϊκό να κινείται σε άλλον άξονα. Αφού αρκετοί παίκτες θα κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι ενώ παράλληλα το «τριφύλλι» δεν θα μπορεί να αγοράσει παίκτη άνω των 21 ετών και ούτε να ανανεώσει ή πουλήσει κάποιον. Και η πραγματικότητα τότε, όπως και οι στόχοι, θα είναι πολύ διαφορετικοί… Ήδη, αρκετοί παίκτες σκέφτονται την προσφυγή αλλά κοινή τους συμφωνία είναι να περιμένουν μέχρι τέλος Μαΐου. 

Πηγή: sport-fm.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa