H νέα εμφάνιση της Γιουβέντους [ΒΙΝΤΕΟ]

-Η Γιουβέντους κατέκτησε επίσημα το βράδυ της Κυριακής (με τη νίκη της με 2-0 επί της Κάλιαρι) το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία της (της έχουν αφαιρεθεί οι τίτλοι του 20005 και του 2006 λόγω της συμμετοχής στο σκάνδαλο calciopoli), όπως όμως διατυμπανίζουν οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" μέσα στο γήπεδο έχουν κατακτήσει 30 πρωταθλήματα...


Αυτό υποστήριξε σθεναρά και ο προέδρός της, Αντρέα Ανιέλι, και όλοι πλέον αναρωτιούνται αν οιΤορινέζοι θα κάνουν πράξη την "υπόσχεσή" τους να βάλουν και τρίτο αστέρι στη φανέλα τη νέα σεζόν, ένα δηλαδή για κάθε δεκάδα πρωταθλημάτων που έχει στη συλλογή της.

Σύμφωνα πάντως με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", υπάρχει η πιθανότητα η "βέκια σινιόρα" να φοράει τέσσερα αστέρια στην ασπρόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν!
Τα τρία θα είναι τοποθετημένα στο αριστερό μέρος της φανέλας (για τα 30 πρωταθλήματα) και θα είναι χρυσά, ενώ το τέταρτο θα είναι αργυρό και θα είναι στο δεξί μέρος, υποδηλώνοντας τα 10 Κύπελλα (αν νικήσει τη Νάπολι στον τελικό του "Ολίμπικο" θα γίνει η μοναδική ιταλική ομάδα με διψήφιο αριθμών Κυπέλλων).

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως υπάρχει σκέψη να είναι γραμμένη στο πίσω μέρος του γιακά μία φράση που έχει πει ο θρύλος του τορινέζικου συλλόγου, Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι:
"Στη Γιουβέντους δεν είναι σημαντικό το να κερδίζεις, είναι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία".



Πηγή:Sport24

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa